Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Чечавац кандидат за начелника

Константин Савић, независни кандидат за начелника општине Теслић, својим је гласачима обећао да ће чим дође на власт дати отказ „свима који су страначки подобни, који су страначки запослени“. Његова изјава је убрзо привукла велику пажњу на друштвеним мрежама. 

Независни кандидат за начелника Теслића тако обећава да ће искоријенити корупцију на подручју општине, те гарантује да ће указивати на криминал и обезбиједити поштивање људских права и грађана и радника који су слабо плаћени и није им дозвољено синдикално организовање, бесплатно школовање и равноправну распођелу средстава намјењених развоју спорта.

Као магистар права са положеним правосудним испитом Савић предлаже оснивање „палате правде“ гђе би биле обједињене све институције, „дакле суд, тужилаштво, полицију и општину“ са циљем да службеници почну да раде и цијене свој посао , „да остварују правду“, „да не малтретирају раднике“…

„Ја ћу показати реформе“, тврди на крају Константин Савић, независни кандидат за начелника општине Теслић.

Савић је иначе родом из Чечаве, живи у Теслићу и ради као адвокат у очевој адвокатској канцеларији. У граду је већ је стекао епитет непоколебљивог борца за правду.

 

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.