Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Спортска дешавања

Након пораза Обудовцу, Укрина ће прву прољетну побједу тражити против добојског Жељезничара

У суботу 16. марта са почетком у 14 часова, одиграће се утакмица на стадиону 15. април у Добоју. Домаћи Жељезничар ће угостити екипу Укрине у оквиру 17. кола РФЛ Центар. Друго коло у прољетној полусезони носи поновно гостовање наше екипе. У прошлом колу, наша екипа је гостовала у Обудовцу код екипе Црвене звијезде. Одиграна је фер, коректна и борбена утакмица, а наши фудбалери су у 95 минуту остали без бода, будући да су домаћи фудбалери неспретну интервенцију иначе веома расположеног голмана Маријановића, искористили и оставили бодове. Лист је окренут, првенство иде даље, тако да нас очекује поновно гостовање. Нема предаје унапријед! Фудбалери морају изаћи подигнуте главе и борити се за грб Укрине, јер то овај клуб заслужује.

Опширније

ФК Укрина: Неславни јесењи резиме

Током јесењег дијела првенства, екипа је забиљежила укупно 17 бодова, што их је позиционирало на 11. мјесту на табели. У 15 одиграних утакмица, тим је забиљежио пет побједа на свом терену, укључујући важне тријумфе над екипама као што су Црвена Звијезда из Обудовца и Хајдук Кожухе.

Опширније

Петица за крај: Укрина пресушила у Станарима

У Станарима је вечерас одиграна утакмица између екипа ФК „Рудар“ Станари и ФК „Укрина“ Чечава. Након првих 45 минута било је одмјеравање снага, а мреже су мировале. Тачније, поништена су два гола Зарића, један због офсајда, а други због прекршаја.

Опширније