Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Репортаже

Били смо на Вучјој планини

Овновијада на Вучјој планини, која се одржава у недјељу, идеална је прилика за бијег од најављених врућина и оптимална дневна доза здравља, под условом да се не претјера са врућом цицваром и печењем. Планинске врлети и непрегледни плато на 1300 метара надморске висине, са разасутом стревом разноврсног љековитог биља и четинара, чији мириси и боје се са сваким кораком смјењују, одушевиће и најзахтјевније љубитеље природе.

Опширније

ПД Визант: Планинарски излет на Љубушу

Љубуша је планина која се налази између Дувањског, Косног, Равањског поља и Раме. Према југу се простире до Вран планине, према истоку и сјевероистоку до Радуше, а према западу и сјеверозападу граничи с Дувањским пољем.

Опширније

Двије храбре авантуристкиње бициклом прешле 1200 км кроз 6 држава до Босне и Херцеговине

Гордана Продановић и њена другарица Сања Бучар упустиле се у јединствену авантуру возећи бициклом 1200 км и пролазећи кроз шест земаља како би стигле до Босне и Херцеговине. Ова невјероватна вожња ишла је дијелом познате ЕуроВело 6 руте, која је обухватила Њемачку, Аустрију, Словачку, Мађарску, Хрватску и на крају Босну и Херцеговину.

Опширније

Теслић добија модерни лŷк, лу̀к и лоок

Радови на Градском пластенику су у завршној фази, а упућен је и позив пољопривредним произвођачима за доставу расоде. Свечанo сијање се очекује идуће седмице, за шта је предвиђен богат културно-умјетнички програм уз велики број званица.

Опширније

Драгим женама, сретан Међународни дан жена!

Ово је дан да се сјетимо свих храбрих, снажних и инспиративних жена које су утицале на наше животе. Нека вам овај дан буде пун радости, љубави и поштовања. Хвала вам што свакодневно доприносите свијету својим талентима и способностима.

Опширније