Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Вијести

Ко нас трује?

Данас је на друштвеним мрежама забиљежен велики број фотографија неба испуњеног кондензационим траговима авиона. Оно што нас је посебно забринуло јесу коментари који су пратили ове објаве.

Опширније

Расписан конкурс за директора школе

Мјесец дана по спроведеном конкурсу и именовању Александре Бјегојевић на мјесто в.д. директора основне школе „Јеврем Станковић“ у Чечави, поново је расписан конкурс за исто радно мјесто.

Опширније

Амбасадор Кине посјетио Растушку пећину

Амбасадор Кине у Босни и Херцеговини, Ји Пинг, посјетио је данас Растушку пећину током званичне посјете општини Теслић. Током посјете, амбасадору Ји Пингу уручен је поклон пакет који садржи производе пољопривредног газдинства Илинчић. Чланови КУД “Душан Станковић” представили су народну ношњу краја и такође уручили пригодан поклон амбасадору.

Опширније

Сада и званично: Богданић и Гајић искључени из СНСД-а

Општински одбор СНСД-а у Теслићу, под вођством предсједника Радислава Ђурића, искључио је Драгана Богданића и Ђорђа Гајића из странке, након вишемјесечних унутарстраначких превирања, на сједници одржаној 9. новембра.

Опширније

У Пећини Растуша обиљежена имплементација пројекта Заштита културног наслеђа у БиХ

Данас смо у споменику природе „Пећина Растуша“ свечано обиљежили имплементацију пројекта „Заштита културног наслеђа у БиХ“.

Опширније