Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Вијести

Основци прославили матурско вече

У суботу, 11.06.2022. године, у просторијама школе је одржано матурско вече уз пригодан програм и свечану вечеру. Тиме смо испратили још једну генерацију матураната. Наставничко вијеће донијело је одлуку да се сви одлични ученици награде пригодним поклоном, а директор школе је у склопу матурске вечери ученицима и уручио поклоне за постигнут успјех у учењу и владању.

Опширније

Дојава о бомби у ОШ Јеврем Станковић

Јутрос је у основној школи Јеврем Станковић у Чечави запримљена дојава о бомби након чега су ђаци и радници удаљени а на лице мјеста је изашла полиција, ватрогасци и хитна помоћ.

Опширније

Фудбалски спектакл на прослави 40. година Укрине, гост београдска Црвена звезда.

Недјеља 26.06.2022. године од 17:00 часова фудбалски спектакл у Чечави, пријатељска утакмица између ветерана ФК ,, Укрина “ Чечава и ФК ,, Црвена звезда “ Београд.

Опширније

Збор у Чечави – петак 19, субота 20. и недјеља 21. август

На четвртој сједници Савјета мјесне заједнице Чечава, на којој су присуствовали Мјесна борачка организација, Мјесно удружење пензионера и чланови локалних удружења, утврђен је датум предстојећег народног збора и договорене активности на омасовљвању истог.

Опширније

Одржана четврта међународна смотра фолклора

Јуче је у Чечави одржана четврта међународна смотра фолклора под називом „Преко Дрине и Саве па до Мале Укрине најљепше се коло вије”. Смотра је окупила више од двадесет друштава из Србије, Хрватске и Републике Српске, који су бројној публици и гостима приказали тридесет својих увјежбаних кореографија.

Опширније