Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Вијести

„Путем пођи у чисту Чечаву дођи“ извјештај

Дана 11.04. 2021. године успјешно је одрађена акција сакупљања смећа под називом „Путем пођи у чисту Чечави дођи“. Током цијелог дана организатори и добровољци су сакупили преко 20 кубика смећа у чак 300 врећа.

Опширније

У току асфалтирање регионалног пута Тедин Хан – Јелах

У току је асфалтирање деценијама спорног регионалног пута Р474 Тедин Хан – Јелах, познатијег као „равна цеста“ у комплетној дужини од 8,2 километра. До сада је положен асфалт до скретања за Радњу из правца Тедин Хана.

Опширније

Уређење излетишта у Ступи

У недељу 11.04.2021. године одрађена је акција на уређењу излетишта у Ступи. Овом приликом, оснивачи, покретачи, мјештани, домаћи ступљани, редовни учесници акција на овом мјесту, одрадили су једну озбиљнију акцију на уређењу прилаза излетишту, уређењу самог излетишта, те грађевински радови. И овом приликом су рађене адаптације на самом излетишту које су у претходном периоду девастиране. Усвојени су и договорени планови за будуће функционисање и план развоја.

Опширније

Обавјештење поводом акције „Путем пођи у чисту Чечаву дођи“

Започели смо ову акцију као један мањи догађај и велико дружење, а ево прерасте у велики догађај јер нам се ових дана јави много душа који би радо одвојили један дан свог времена и помогли чишћењу дијела путног правца који пролази кроз саму Чечаву.

Опширније

Јавни позив на радну акцију ,, Путем пођи, у чисту Чечаву дођи“

Поштовани мјештани Чечаве, Растуше, Укринице и шире, сви људи добре воље, овом приликом вас позивамо да се одазовете радној акцији ,, Путем пођи, у чисту Чечаву дођи „. Дана 11.04.2021.год. са почетком у 9:00 часова. Акција би обухватала дионицу од ,,Машинског моста ( 18-и)“ до ,,Моста на 12-ом“ која подразумијева купљење смећа крај пута и на коловозу у дужини од 6 километара, поштујући тренутну епидемиолошку ситуацију.

Опширније

Следеће седмице почиње вакцинација становништва

У Дому здравља „Свети Сава“ Теслић следеће седмице, од уторка, почиње вакцинација против вируса Корона становника општине Теслић. Вакцинација ће се обављати у етапама, а у првој фази предност ће имати најугроженији становници наше општине, тј. старији од 65 година.

Опширније