Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Вијести

Празник фудбала у Чечави, више од 600 навијача поздравило шампионску екипу Укрине

Јуче је наше село Чечава, познатијe као и Мала Србија било центар фудбалског дешавања на подручију добојске регије, па и шире. Укрина је тријумфом потврдила титулу и улазак у Другу лигу РС.

Опширније

Завршени радови на мостовима у Планама – пут поново проходан

Из Мјесне заједнице обавјештавају да су радови на замјени подова на два моста у Планама завршени прије предвиђеног рока и да је саобраћај на читавој дионици данас око 17 часова пуштен у промет.

Радове је финансирала Општина Теслић.

Постављени квиз–знакови на Сизифовом путу

На шоферима добро познатом дијелу магистралног пута Чечава – Теслић, на коме се већ деценијама одвија Сизифов посао, постављени су и саобраћајни квиз–знакови. Сада ће учесници у саобраћају по први пут, поред тестирања својих рефлексно–моторних способности, имати прилику да рјешавају и психо–логичке задатке.

Опширније

Радови у Планама – сутра и у недјељу пут непроходан

Из Мјесне заједнице обавјештавају да ће путни правац Лауљ – Плане сутра и у недјељу бити затворен за саобраћај због радова на два моста на ријеци Укрини. Нови дрвени под ће добити мост на Трновачи и онај у Вучићима. Обилазни пут је Лауљ преко Горње Чечаве.

Опширније

Основци обиљежили малу матуру

У суботу, 29. маја 2021. године Чечава је била у знаку младости и љепоте. Још једна генарција чечавских основаца обиљежила је “малу” матуру. Укупно 26 ученика у два одјељења завршило је основну школу ове године у Чечави.

Опширније

Кроз партнерски програм UNDP-a до санације старе школе у Чечави

Крајем 2021. године очекује се Јавни позив за партнерске мјесне заједнице гдје ће Савјет мјесне заједнице Чечава имати прилику кандидовати реконструкцију и санацију зграде старе школе, односно друштвеног дома у Чечави. За ту намјену су већ прибавили предрачун за радове који обухвата замјену крова и нову фасаду у износу од 45.000,00 КМ.

Опширније