Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Вијести

Обиљежена Мала Госпојина

Данас је обиљена Мала госпојина, један од највећих Црквених празника којим се слави долазак на свијет Пресвете Богородице. Данас је и слава нашег храма у Чечави, у коме је тим поводом синоћ и данас организовано молитвено саборовање.

Опширније

Крчио њиву, изгорио у пожару

У пожару који је данас захватио дио засеока Продановићи, смртно је страдао мјештатин Неђо Пајуновић. До несреће је дошло приликом паљења корова на парцели Пољац. Пожар је захватио и једну страну брда Главице, али је брзом интервенцијом ватрогасаца и уз велику помоћ мјештана ватра обуздана, чиме је спријечено њено ширење ка густијој шуми и кућама које се налазе у непосредној близини.

Опширније

Укрина поразила саму себе, бодови из Чечаве отишли за Шипово

У недјељу је одиграно 2. коло Друге лиге РС Запад, а наша екипа у склопу овога кола дочекала је екипу Горице из Шипова. У једној фер и коректној утакмици наша екипа није показала Бог зна какву игру, те су са таквом игром поразили сами себе на терену.

Опширније

Почела градња „Minox” производне хале у Чечави

Компанија Minox доо, са сједиштем у Добоју, која се од 2018. године успјешно бави израдом свих врста металних конструкција и њихових дијелова, отпочела је градњу производне хале и сједишта фирме у Чечави, који ће се налазити петсто метара с лијеву страну пута од центра према Теслићу.

Опширније