Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Вијести из Чечаве

Завршени радови на мостовима у Планама – пут поново проходан

Из Мјесне заједнице обавјештавају да су радови на замјени подова на два моста у Планама завршени прије предвиђеног рока и да је саобраћај на читавој дионици данас око 17 часова пуштен у промет.

Радове је финансирала Општина Теслић.

Постављени квиз–знакови на Сизифовом путу

На шоферима добро познатом дијелу магистралног пута Чечава – Теслић, на коме се већ деценијама одвија Сизифов посао, постављени су и саобраћајни квиз–знакови. Сада ће учесници у саобраћају по први пут, поред тестирања својих рефлексно–моторних способности, имати прилику да рјешавају и психо–логичке задатке.

Опширније

Радови у Планама – сутра и у недјељу пут непроходан

Из Мјесне заједнице обавјештавају да ће путни правац Лауљ – Плане сутра и у недјељу бити затворен за саобраћај због радова на два моста на ријеци Укрини. Нови дрвени под ће добити мост на Трновачи и онај у Вучићима. Обилазни пут је Лауљ преко Горње Чечаве.

Опширније

Основци обиљежили малу матуру

У суботу, 29. маја 2021. године Чечава је била у знаку младости и љепоте. Још једна генарција чечавских основаца обиљежила је “малу” матуру. Укупно 26 ученика у два одјељења завршило је основну школу ове године у Чечави.

Опширније

Кроз партнерски програм UNDP-a до санације старе школе у Чечави

Крајем 2021. године очекује се Јавни позив за партнерске мјесне заједнице гдје ће Савјет мјесне заједнице Чечава имати прилику кандидовати реконструкцију и санацију зграде старе школе, односно друштвеног дома у Чечави. За ту намјену су већ прибавили предрачун за радове који обухвата замјену крова и нову фасаду у износу од 45.000,00 КМ.

Опширније

Промоција прве збирке пјесама младе ауторке Славке Благојевић “Звјездице срца”

У суботу 05. јуна 2021. године у 19 часова у сали биоскопа у Теслићу одржаће се промоција прве збирке пјесама младе ауторке из Чечаве Славке Благојевић, под називом “Звјездице срца”.

Опширније

Јавни позив на радну акцију „Очувајмо чечавски споменик“

Поштовани мјештани Чечаве и сви људи добре воље, уз сагласност начелинка Одјељења за борачко-инвалидску заштиту Душка Петровића, позивамо вас на још једну радну акцију у Чечави. Дана 06.06.2021. године са почетком у 09:00 часова почињемо са акцијом под називом „Очувајмо чечавску историју“. Овом акцијом је планирано уређење споменика у центру Чечаве, које ће обухватити следеће активности:

Опширније