Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Вијести из Чечаве

Ко нас трује?

Данас је на друштвеним мрежама забиљежен велики број фотографија неба испуњеног кондензационим траговима авиона. Оно што нас је посебно забринуло јесу коментари који су пратили ове објаве.

Опширније

Расписан конкурс за директора школе

Мјесец дана по спроведеном конкурсу и именовању Александре Бјегојевић на мјесто в.д. директора основне школе „Јеврем Станковић“ у Чечави, поново је расписан конкурс за исто радно мјесто.

Опширније

Трагична судбина сестара Васић

У октобру прошле године, Мјесна заједница Чечава је покренула хуманитарну акцију с циљем помоћи двјема сестрама Васић. Ове двије животно угрожене сестре живјеле су саме у изразито трошној кући, суочавајући се с бројним изазовима свакодневног живота.

Опширније

Иза КУД-а још један успјешан радни викенд

Културно-умјетничко друштво „Душан Станковић” из Чечаве исписало је још једно успјешно поглавље у својој књизи догађаја, организујући радни викенд препун активности. Уз учешће чак седамдесет играча извођачког ансамбла, викенд је био испуњен пробама које су се одржавале јуче и данас.

Опширније

Визант организује поход на Бјелашницу, Лукомир и Крвавац

Планинарско друштво „Визант 74274“ Чечава у Суботу и Недјељу 04 и 05.11.2023.организује дводневни поход на планину Бјелашницу и њена два врха Обаљ(1896м.н.в.), Крвавац(2062м.н.в.) ,као и посјету селу Лукомир(1495м.н.в.) ,селу које је смјештено на највећој надморској висини на територији БИХ. 

Опширније

Брђани биљеже још један напад на овце

Ни десет дана од првог напада на стоку, друго домаћинство у Брђанима биљежи напад и штету у висини од осам оваца. Претпоставља се да би овога пута починиоци могли бити пси луталице.

Опширније

Млади Даријан Стојановић представио Књигу „Кристалне ријеке“

Даријан Стојановић, рођен 2009. године у Русији, гдје је живио све до прије двије године када се са родитељима доселио у Чечаву, представио је своју прву књигу поезије „Кристалне ријеке“.

Опширније