Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Вијести из Чечаве

Одржан Збор грађана

Дана 26. децембра 2021. године одржан је збор грађана у Горњој Чечави. Након скоро пуне деценије грађани су напокон имали прилику састати се и попричати о проблемима у селу, а Савјет МЗ Чечава изнјети план за 2022. годину. Један од најважнијих проблема јесте непостојање или неуређеност грађевиснких одбора по засеоцима. Тако је једна од тачки дневног реда и била „Обнова грађевиснких одбора“

Опширније

Учесници ракијаде 2021 / Синиша Лазић

Одржана 7. по реду Ракијада на Еко оази Укриница

Данас је одржана 7. по реду Ракијада на Еко оази Укриница. Већ сада традиционално на велики празник Материце, велики број људи се окупља на овом излетишту у Укриници.

Опширније

Епископ Фотије служио Свету архијерејску литургију и подијелио одликовања

Данас је Свету архијерејску литургију у Чечави служио Његово Преосвештенство Епископ зворничко-тузлански господин Фотије уз саслужење свештенства из Архијерејског намјеснитва теслићког и уз присуство многобројних вјерника Чечаве и шире регије.

Опширније

Одржана прва сједница Савјета МЗ са начелником и представницима општинске управе

Данас је у просторијама Мјесне заједнице одржана прва сједница Савјета МЗ са начелником општине Теслић Миланом Миличевићем и члановима општинске управе коју су чинили Стефан Видовић и Драган Станојевић.

Опширније

Епископ Фотије 5. децембра у Чечави

У недјељу 5. децембра у 9:30 часова, Свету архијерејску литургију у Чечави ће служити Његово Преосвештенство Епископ зворничко-тузлански господин Фотије уз саслужење свештенства из Архијерејског намјеснитва теслићког.

Опширније

Извођачки ансамбл Душанови у пуном погону

Вечерас је Чечавом одзвањао звук Душанових играча. Тридесет два члана Извођачког ансамбла у свом пуном сјају завршавају своје кореографије. Поносно смо их гледали и уживали у игри. Амбасадори Теслићке културе још једном ће свом граду и својој публици показати да су најбољи међу најбољим. Поред извођача, ускоро ћемо имати прилику да гледамо и њихова два Друга и два Ветеранска ансамбла. Ускоро опширније…

Опширније