Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Registracija poljoprivrednika

Udruženje poljoprivrednih proizvođača RS, poziva sve poljoprivrednike da što prije registruju svoja poljoprivredna domaćinstva, kako bi ostvarili prava na subvencije i premije.

 

 

Po novom pravilniku, neregistrovani proizvođači mlijeka nisu dobili premije za mart (što se nije zahtijevalo za januar i februar kada je važio stari pravilnik). Planirana sredstva za ove namjene "neće propasti" nego će "biti na čekanju" dok se poljoprivrednici ne registruju.
Krajnji rok za registraciju je 30. novembar 2008.

Poljoprivredna gazdinstva se registruju u skladu sa Uredbom o izmjenama Uredbe o upisu u registar poljoprivrednih gazdinstava .

                              (Akt Vlade RS od 27.septembra 2007.godine) 

 

Poljoprivredna domaćinstva se mogu registrovati u nadležnim  opštinskim službama. Potrebno je priložiti posjedovni list zemljišta, kopije ličnih karata članova domaćinstva, te popuniti i predati odgovarajući obrazac.

Na kraju registracije, poljoprivredni proizvođač dobija legitimaciju i rješenje o registraciji svog poljoprivrednog domaćinstva. 

Za područje opštine Teslić,registracija se obavlja u Službi za razvoj poljoprivrede,zgrada bivšeg Odsjeka MO,kancelarije 9 i 10,tel. 431-431 i 431-451. (Obrazac-7 stranica; preuzima se u ovoj službi) 

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.