Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Ноћни провод у Чечави

Дискотека Боки

Чечава већ дуги низ година, а нарочито задње 2-3 године, важи за најбоље мјесто за излазак у региону. Викенд је иначе и једини дан када је Чечава „жива“. Дискотека Боки, која од 1996. године омогућује ноћни провод на овом простору, од реновирања 2005. године постаје прави хит међу младима. Не тако велика и скоро подједнака удаљеност Прњавора, Добоја и Теслића пружа одличан провод омладине са све три општина а и шире. Није риједак случај да у провод долазе млади и из Дервенте, Котор Вароша , Челинца…

Капацитет дискотеке је око 800, а са љетном баштом око 1000 људи. Дискотека ради суботом од 21 до 3-4 ујутру. Поред дискотеке, скраћено раде два кафића и кафана у којима се претежно окупља домаћа раја.

Провод у Бокију

За овакву популарност, поред много луксузнијих и дискотека са већом понудом, је вјероватно заслужан тај спој омладине са ширег подручја.

Музика је до средине вечери забавна, затим народна а у ситним сатима се могу чути и српске, навијачке и други хитови домаће музике.

Поред добро организованог провода у дискотеци, посвећена је и велика пажња промоцији дискотеке широј јавности као и други садржај. Задњих година дискотека посједује сајт на коме се редовно ажурира галерија слика те чет који омогућава упознавање и дружење омладине и ван објекта.

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.