Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Нова расвјета и сређен полигон код Основне школе

Једна од већих припрема за тунрир и збор је била припрема полигона код Основне Школе како би се омогућили услови за мали фудбал. Овом приликом је полигон очишћен од траве те је опран а затим су урађене нове црте које обиљежавају терен за мали фудбал. Постављене су и нове мреже на голове.

Иако „кошење“ по бетону звучи лагано, заправо и није. Требало је у два наврата да се „покоси“ сва трава прорасла кроз дотрајали полигон. Намјера да се овај полигон некад и обнови, али цијена ових радова излази на 50 000КМ што ће бити јако тешко испунити.  

Захваљујемо се Туристичкој Организацији Теслић, директору Данијелу Петровићу  и Бобану Смиљанићу на помоћи при уређењу полигона.

Кроз пројекат „Ноћу да сија, ал јефтино“ обезбјеђена је и нова расвјета на полигону. Уз учешће мјесне заједнице обезбјеђена су додатна средства из „Фонд за заштиту животне средине и енергетску ефикасност“ те је постављено додатних  1400 вати лед свјетла на полигону.

Турнир је био идеална прилика да се тестира нова расвјета, а задовољство је било велико. Након више година напокон се види играти на полигону, а у даљем ће се периоду кориговати позиција свјетла како би видљивост била још боља.

Овом приликом захваљујемо директору Фонда за заштиту животне средине и енергетску ефикасност, Срђану Тодоровићу,  на помоћи јер можемо рећи да би било тешко или чак немогуће реализовати турнир без добре видљивости на полигону.

Савјет мјесне заједнице је већ од прије имао добру сарадњу са Фондом кроз пројекте набавке контејнера и канти, а надамо се да ће тако остати и даље за будуће пројекте.

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.