Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Омладински клуб Теслић у Чечави

Омладински клуб Теслић боравио је на студијској посјети МЗ Чечава са циљем укључивања руралних крајева општине у активности омладинског сектора. Приликом посјете представљени су историјат и рад наше организације, а у име домаћина учесницима се обратио предсједник Савјета МЗ Чечава Милан Милашиновић.

„Најљепше је када имате некоме показати свој успјех, а поготово успјех свог села. Драго ми је да смо овом приликом могли показати младим људима из Теслића како функционишу и раде удружења у Чечави и надамо се да ћемо опет имати прилику угостити чланове Омладинског клуба Теслић“, изјавио је Милашиновић.

Панелисти на догађају били су и Наташа Мастиловић, предсједница КУД Душан Станковић из Чечаве, као и Мирко Липић, тренер и директор ФК Укрина из овог мјеста. Истом приликом представљени су и Планинарско друштво Визант те роботичарка Николина Томић, као један од примјера успјешних младих људи који долазе из ових крајева општине Теслић.

„Било је ово једно веома занимљиво искуство кроз које смо могли упознати представнике KУД-а, фудбалског клуба и планинарског друштва те разговарати са младима. Надам се да ће и млади из руралних крајева препознати потенцијал у ОKТ-у те нам се придружити и учествовати у побољшању својих мјесних заједница“, истакла је Неда Јотановић (17), једна од учесница догађаја.

За вријеме посјете догађај је одржан на базенима „Дујић“ у Чечави, те су чланови ОКТ-а изразили одушевљење амбијентом и изгледом базена.

Активност је реализована у склопу пројекта „Оснаживање капацитета омладинског сектора општине Теслић“ подржаног од стране Општинске управе Теслић и Института за развој младих КУЛТ.

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.