Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Stigao ADSL u Čečavu

Čečavci od ponedeljka mogu podnijeti Zahtjev za priključenje ADSL-a interneta. Poslije mnogo obećanja i dugog čekanja stigao je i taj trenutak. Prva priključenja korisnika koja su podnijela zahtjev mogla bi uslijediti u toku ove sedmice.

Zahtjevi se podnose u zgradi telekoma u Tesliću (sprat pošte). Podnijeti Zahtjev mogu samo osobe na koga se vodi telefonski priključak uz posjedovanje lične karte. 

 

Cijena m:tel ADSLFlat servisa obuhvata jednokratnu naknadu za tarifni paket u iznosu od 1 KM i periodičnu pretplatu za korištenje usluge gdje korisnik plaća fiksnu mjesečnu naknadu u zavisnosti od izabrane pristupne brzine (download/upload), bez obzira na potrošnju Internet saobraćaja.

m:tel vam nudi 5 različitih ADSL paketa:

 

ADSL PAKETI

BRZINA

PROTOK

PAKETI SADRŽE

CIJENA

HOBBY

256/64

Neograničen

5 email naloga od 20MB

5 dial-up servisa

20MB web prezentacije

dinamičke IP adrese

19.00KM*

OPTIMA

512/64

25.00KM*

PREMIUM

1 Mb/128

50.00KM*

PRESTIGE

1.5Mb/192

70.00KM*

EXPERT

2Mb/256

100.00KM*

 

 

*U cijenu nije uračunat PDV.

 

m:tel ADSLFlat servis korisniku obezbjeđuje do pet dodatnih email naloga sa dialup kreditom od jednog sata, koji se u slučaju da m:tel ADSLFlat servis nije dostupan, može koristiti kao backup rješenje. Po svojoj prirodi ovi nalozi su isti kao i svi drugi nalozi koji se otvaraju u okviru teol.net domena, što znači da svaki od pet dodatnih naloga ima mailbox veličine 20 MB i prostor za korisničku prezentaciju od 5 MB na serveru.

 

Adrese korisničkih prezentacija imaju oblik; http://users.teol.net/~username.

Što se karaktera ovih prezentacija tiče, ističemo da korisnici nemaju mogućnost korištenja baza podataka niti php jezika. Od CGI skripti omogućena je upotreba brojača i skripte za slanje maila sa web stranice.

Za detaljnije upute možete se obratiti na adresu podrska@mtel.ba

 

Detalje možete pogledati na www.mtel.ba

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.