Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Zoran Kvržić u Lokomotivi iz Zagreba

Talentovani dvadesetogodišnji fudbaler Proletera iz Teslića Zoran Kvržić pojačao je zagrebačkog drugoligaša Lokomotivu. Nezvanično, radi se o transferu vrijednom 10.000 KM, koliko je dobio teslićki klub na ime obeštećenja. Kvržić je inače ponikao u FK Rudar iz Stanara, čiji je dres nosio do prije godinu dana, kada je prešao u redove teslićkog prvoligaša. Brzo se uklopio u novu sredinu i postao jedan od nosilaca igre Proletera. Nakon odigrane dvije polusezone u Tesliću zapao je za oko skautima nekoliko BH premijerligaša, ali i nekim inostranim klubovima. Novine su pisale da je blizu prelaska u bijeljinski Radnik, potom angažmanu u Austriju, ali je na kraju Lokomotiva bila najkonkretnija i prigrabila mladog igrača.

 

Pored velikog terena, svoje majstorije Kvržić pokazuje i na futsal turnirima, a ove jeseni postao je i reprezentativac BiH u malom fudbalu. Nastupajući za ekipu M&M Kraševo osvojio je turnire u Derventi i Doboju, uspješno nastupao na turnirima Borik i Kutija šibica, gdje je i očarao upravu Lokomotive. Inače, za ekipu M&M Kraševo nastupio je i Goran Kvržić, kao i ostali igrači KMF Doboj. Zoran Kvržić je posljednju utakmicu za Rudar odigrao 14.09.2008. na dvojnu registraciju. Iako pojačan, Rudar je osvojio samo jedan bod protiv ekipe Trešnjevke, a drugi gol je postigao upravo Zoran Kvržić.

Malo je fudbalskih klubova, pogotovo nižerazrednih u RS, koji su dali dva reprezentativca u malom fudbalu. Da podsjetim, i Janko Kokić je zabilježio nekoliko nastupa u dresu reprezentacije BiH. Kokić je blizu povratka u redove Rudara, za koji nije nastupao u protekloj polusezoni.

(fkrudarstanari.blogger.ba)

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.