Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Otvoren centar za izdavanje dozvola

Načelnik opštine Savo Kasapović i Njegova ekselencija ambasador Kraljevine Holandije Sweder van Voorst tot Voorst svečanim presjecanjem vrpce  pustili su u rad Centar za izdavanje dozvola (Odjeljenja za prostorno uređenje).

Svečanom otvaranju Centra, koji je slijedio nakon sastanka održanog u kabinetu načelnika opštine, pored načelnika opštine Kasapovića, zamjenika načelnika opštine Miodraga Lukića, NJ.E. Sweder van Voorst tot Voorst-a, takođe, su prisustvovali g-din Marinko Šakić, predstavnik Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID),  g-đa Fatima Krivošija, predstavnica Ambasade Holandije, Meliha Arslanagić, direktorica fonda za kapitalne projekte u GAP-u Sarajevo, Gordana Vučinić, menadžer za kapitalne projekte u GAP-u Banjaluka,  Tanja Mihajlović, koordinator za reformu lokalne uprave u GAP-u Banjaluka.

Načelnik opštine Savo Kasapović je povodom otvaranja izjavio, da ukupna investicija osposobljavanja Centra za izdavanje građevinskih dozvola iznosi 295.000KM, od toga bi opština trebala da uloži 210.000KM, a GAP 85.000KM. Takođe je istakao značaj otvorenog Centra za opštinu Teslić, napominjući da, koliko je značila izgradnja savremene šalter sale u pogledu unaprijeđenja dobijanja određenih dokumenata, isto tako, za investicije će biti toliko vrijedan Centar za  dozvole. Načelnik je izrazio uvjerenje da će uspostavljenjem Centra za dozvole, uprava još više biti približena građanima i da će doći do poboljšanja uslova posebno u pogledu novih investicija, jer završetkom Centra, kako je naglasio,  više neće biti dugih procedura i čekanja, što znači da svi oni koji bude htijeli da investiraju, moći će vrlo brzo da dobiju sve potrebne dokumente u našem Odjeljenju za urbanizam i prostorno planiranje.
 
teslic.ba

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.