Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Оставка Нинка Савковића на функцију у СДС-у

На синоћњем састанку Мјесног одбора СДС-а Чечаве, дошло је до вербалног сукоба између предсједник тог одобра Нинка Савковића и предсједника Мјесне заједнице Чечава, Младена Станојевића.
После свега виђеног, предсједник Мјесног одбора СДС-а у Чечави Нинко Савковић је поднио оставку на ову функцију.

Познато је да у Мјесном одбору СДС-а у Чечави постоје двије струје ове политичке партије те да је овај проблем опште познат. Такође је на прошлом састанку истог одбора који је био прије 15 дана, било препирке између два табора исте партије.

Нинко Савковић је високо позициониран у теслићком СДС-у а у прошлом сазиву је такође био одборник у Скупштини општине Теслић. На Локалним изборима 2016. године је био кандидат за одборника али није остварио довољан број гласова. Познато је да ужива велику подршку др Милана Миличевића али је и значајно утицао на слабљење Мјесног одбора СДС-а у Чечави чиме је директно изазвано и профилисање другог табора унутар исте странке.

Ово је само један од Мјесних одбора СДС-а у коме се јављају проблеми и углавном је ријеч о постојању два табора што је изазвано различитим интересима и апетитима након Локалних избора у октобру прошле године.

Извор: Фб.

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.