Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Ознака: Политика

Сада и званично: Богданић и Гајић искључени из СНСД-а

Општински одбор СНСД-а у Теслићу, под вођством предсједника Радислава Ђурића, искључио је Драгана Богданића и Ђорђа Гајића из странке, након вишемјесечних унутарстраначких превирања, на сједници одржаној 9. новембра.

Опширније

Локални избори 2020 – Општина Теслић

окални избори 2020. Општина Теслић. Прелиминарни резултати. Обрађено бирачких мјеста – 66 (100%)
Испод можете погледати резултате за појединачне кандидате по странкама. Недостају још гласови поштом.

Опширније

Локални избори 2020

Јуче су одржани локални избори за одборнике у скупштинама градова и начелнике. У Чечави је гласало 834 од укупно 1654 регистрованих гласача. Како су гласали у Чечави, Растуши и Укриници можете погледати на сликама испод.

Опширније

Данијел Петровић – кандидат за одборника

Недавно смо објавили позив свим политичким партијама и кандидатима на предстојећим изборима за оглашавање на нашој страници. Једини заинтересовани кандидат на прошлим и на овим изборима је наш суграђанин Данијел Петровић. Хоће се да оглашавамо кандидата кога већ сви добро знамо и сувишно је било шта рећи. Вас драги пратиоци позивамо да гласате само и искључиво за људе.

Видео у наставку.

Опширније

Демократија, прелетачи и папци

Почела је изборна кампања, након које ће народ изабрати демократску власт. Најбољу од свих! О демократији је ријеч!

Сократу се приписује да је, прије 2.500 година, негдје на атинском тргу, изговорио ове ријечи: „Демократија ће платити зато што ће покушати одговарати свима. Сиромашни ће хтјети иметак богатих, а демократија ће им то дати. Млади ће хтјети бити уважавани као стари, жене ће хтјети бити као мушкарци, странци ће хтјети права старосједилаца, а демократија ће им то дати. Лопови и преваранти ће хтјети важне државне функције, а демократија ће им то дати. А кад лопови и преваранти коначно демократски преузму власт, јер криминалци и злочинци теже за моћи, настаће гора тиранија него у вријеме било које монархије или олигархије.“

Опширније

Асфалт у Ликићима: Избори га донијели, Укрина однијела

Вишедневне падавине довеле су до изливања Укрине из ријечног корита на неколико мјеста дуж њеног тока. У засеоку Ступе- Ликићи однесен је дио асфалта који је асфалтиран прије неколико мјесеци у бурној предизборној кампањи.

(више…)

Оставка Нинка Савковића на функцију у СДС-у

На синоћњем састанку Мјесног одбора СДС-а Чечаве, дошло је до вербалног сукоба између предсједник тог одобра Нинка Савковића и предсједника Мјесне заједнице Чечава, Младена Станојевића.
После свега виђеног, предсједник Мјесног одбора СДС-а у Чечави Нинко Савковић је поднио оставку на ову функцију.
(више…)

Јавна расправа о Нацрту буџета општине Теслић за 2017. годину

У складу са закључком Скупштине општине Теслић донесеним на сједници одржаној 8.12.2016. године, а у вези Нацрта буџета општине Теслић за 2017. годину, у организацији општинског Одјељења за финансије, на подручју општине спровешће се јавна расправа.

Позивају се заинтересовани грађани, привредни и друштвени субјекти општине Теслић да се одазову у што већем броју, како би дали лични допринос и узели активно учешће у креирању Буџета општине Теслић за 2017. годину.

У Чечави ће се јавна расправа одржати 15.12.2016. године (четвртак), са почетком у 17 часова, у Oсновној школи „Јеврем Станковић“.

(више…)