Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Pomoć za najugroženije

Povodom Božićnih praznika Kolo srpskih sestara Čečava  u saradnji sa Upravom Srpske Pravoslavne parohije i crkvene opštine čečavske uručilo je finansijsku pomoć za četiri najugroženija domaćinstva u Čečavi, kako bi i oni za ove velike i radosne dane osjetili radost koju donose ovi praznici a i da osjete da nisu zaboravljeni.

Kolo srpskih sestara Čečava je u protekle dvije godine kako je osnovano uložilo dosta truda na humanitarnom planu prije svega u prikupljanju garderobe koja je u nekoliko navrata distribuirana nešto u selu a veća količina predata u centralu u Doboju.

 

Aktivnost članica ovoga udruženja je za svaku pohvalu a vrata za nove članice koje žele dati doprinos u ovom radu su uvijek otvorena.

Krsna slava ovog udruženja je Sv. Velikomučenik Pantelejmon, koji se praznuje 09 Avgusta.

 

"Nadamo se da naš rad neće biti samo "glas vapijućeg u pustinji" nego da će kod mnogih probuditi uspavanu savjest da ima mnogo onih kojima naše malo može značiti   Zahvaljujemo svima koji su nam do sada dali podršku u radu i pozivamo sve koji žele da nam se pridruže. Mir Božiji-Hristos se rodi." Kolo srpskih sestara Čečava.

 

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.