Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Teslić: Neobičan gest na društvenoj mreži

Koliko društvene mreže mogu okupiti ljude i pomoći im na razne načine svjedoči i gest koji su uradili članovi fejsbuk stranice Teslić – Starosjedioci. Naime, oni su skupili novac da bi kupili dva fotoaparata mladim zaljubljenicima u fotografiju koji im uljepšavaju dane objavljujući slike i informacije o Tesliću.

 

Zaljubljenici u fotografije i rodno mjesto iz svih dijelova svijeta zavoljeli su stranicu koja okuplja više hiljada ljudi. Odlučili su da onima koji im svakodnevno donose nove fotografije poklone dva fotoaparata. Zaista, neobičan gest! Pokrenuli su akciju prikupljanja sredstava i juče su kupljeni fotoaparati. 

 

Jedan od zaljubljenika u fotografiju, Aleksandar Jović, zahvalio se svima koji su učestvovali u prkupljanju sredstava.

 

 – Mi ćemo to opravdati dobrim fotografijama iz našeg lijepog grada Teslića. Hvala još jednom svima, rekao je on.

 

Prvobitno je bilo u planu da se kupe neki fotoaparati sa manjim performansama, međutim zbog velikodušnosti članova kupljeni su bolji fotoaparati. Ostatak novca su dali humanitarnoj akciji Teslić za Lanu koja još uvijek traje, a koju ova stranica podržava i animira ljude da učestvuju cijelo vrijeme. Administratorica stranice Danka Stjepanović zahvalila se svima na učešću u akciji.

 

– Zahvaljujem se svima koji su učestvovali u ime ove djece i u ime svih nas koji smo tu da jedni drugima preko ovakvih gestova pokušamo uljepšati dane i druženje preko mog omiljenog hobija fotografije, kaže Danka. 

 

Sponzori za ovaj gest bili su: Damir Pašić, Miljana Petrović Dolić, Jadranka Šoljan, Božana Kovačević, Eldina Jašarević. 

 

Još jednom društvene mreže pokazale su svoju pozitivnu stranu. Obična ljubav koja je neobičnim gestom još više povezala  sasvim obične ljude.

 

Fejsbuk profil grupe Teslić – starosjedioci

 

(srpskacafe)

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.