Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Open Fun Football Schools 2009

U okviru projekta Open Fun Footbal Schools , osnovanom od strane danske organizacije Cross Cultures (CCPA) u saradnji sa Norveškom Fudbalskom Federacijom, danas su na stadionu FK „Ukrina“ u Čečavi održani sportski susreti djevojčica i dječaka uzrasta od 8 do 12 godina, na kojima su učestvovala djeca i njihovi treneri iz FK „Ukrina“ iz Čečave, FK „Proleter“ iz Teslića i FK „Napredak“ iz Šija. Isti klubovi i mališani učestvovali su na ovakvim susretima 27.07. u Šijama – Tešanj, a sledeći se održavaju 30.07. na stadionu „Radolinka“ u Tesliću.

 

Open Fun Football Schools potiče iz DBU ljetnih fudbalskih škola, koje su prvi put predstavljene u Bosni i Hercegovini 1998. godine.

Svrha ovog projekta „tolerancije“ je povezivanje djece i ljudi različitog etničkog porijekla.

 Od tada je projekat rastao i aktivnosti su se proširivale na Makedoniju, Srbiju, Crnu Goru, Hrvatsku, Gruziju, Armeniju, Azerbejdžan, Moldaviju, Siriju, Jordan i Liban.

Open Fun Football Schools i regionalni instruktorski i trenerski seminari, korišteni su za ohrabrivanje i stimulaciju etničke i socijalne integracije među ljudima iz svih zemalja u Regionu. Više od 170.000 djece pristupilo je školama u regionima Balkana i Kavkaza, a edukovano je 13.000 lidera i trenera na seminarima.


Image 

Image 

Image 

Image 

Image

Treneri na pauzi

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.