Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Poziv političkim partijama

Sve političke partije, koje će na predstojećim izborima djelovati na području Čečave i regije, mogu besplatno da objave svoje programe, obavještenja i pozive preko Portala Čečave, u dijelu "Vijesti".

Želimo ovim putem da omogućimo ljudima sa ovih prostora da se bolje upoznaju sa idejama i programima stranaka. Nadamo se da će Čečavci putem informacija na Portalu moći da odluče kome će dati svoj glas. 

 

Ujedno najavljujemo seriju kolumni o politici i političkim partijama koje djeluju na ovim prostorima. Dobre i loše strane će biti prikazane onakve kakvi ih autori vide, sa idejom da se razbije ćutanje i veo koji već dugi niz godina postoji na ovim prostorima i koji mnogo utiče na život u Čečavi. Svi koji žele da objave kolumnu – mogu slobodno da to učine slanjem putem kontakta (sa imenom  prezimenom), svi oni koji će imati repliku- mogu to takođe poslati putem kontakt.

 

Reklamiranje kandidata putem "banner-a" (slika sa strane) sa podstranicom ili linkom ka nekoj drugoj stranici se naplaćuje u zavisnosti od dužine trajanja, pozicije i dimenzija banner-a!

 

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.