Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rastušane iznenadio asfalt

Prije samo petnaest dana u Rastuši niko nije ni slutio da će kroz mjesec dana do Čečave moći doći asfaltnim putem.

 

I kada su "osvanule" kamare naveženog šljunka pored puta, bili su skeptični da će put biti asfaltiran, a i uplašeni. Naime bojali su se da bi ostavljanje tog šljunka smetalo zimi prilikom mimoilaženja automobila kada je, zbog uspona otežan saobraćaj. Ali danas su Rastušani  sretni jer su mašine na putu i već je komplet trasa spremna za asfaltiranje , koje bi kroz par dana trebalo da započne.
 
Poslednja dešavanja jasno govore da lokalna- seoska vlast ima veliki uticajna razvoj sela.

 

"Asfalt  iz vedra neba" je naljutio mještane zaseoka Rečani, odakle se šljunak odvožen u Rastušu, pa su juče automobilima nakratko blokirali odvoz, ali ubrzo nakon intervencije policije odblokirali.

 

Oni su nezadovoljni trenutnom stanjem njihovog puta (12 kilometar – Plane), jer je priprema za asfaltiranje urađena prije izbora a nakon toga nije održavan pa poslije zadnjih kiša gotovo neprohodan za bolje automobile.

 

Gotovo isto – katastrofalno stanje je sa putnim pravcem Čečava- Gornja Čečava, koji je takođe u lošem stanju. Mještani Čečave zamjeraju izvođačima radova još od pripremanja putnih pravaca za asfalt na lošem izvođenju u obadva pravca jer je priprema urađena nekvalitetno i neodgovorno. Kakav je odnos izvođača radova prema radovima i stanovnicima Čečave najbolje pokazuje srednji prst koga je vozač kamiona "Niskogradnje" juče pokazivao okupljenim čečavcima.

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.