Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Regresiranje eurodizel goriva i vještačkog đubriva

Obavještavaju se registrovani poljoprivredni proizvođači sa područja opštine Teslić, da je Planom korištenja podsticajnih sredstava u poljoprivredi za 2010. godinu Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske izdvojilo finansijska sredstva za regresiranje eurodizel goriva i vještačkog đubriva /NPK 15:15:15, KAN-27%N, NPK 7:20:30/.
Pravo na regresirano eurodizel gorivo i vještačko đubrivo će moći ostvariti registrovani poljoprivredni proizvođači, za površine koje su već zasijane u jesenjoj sjetvi 2009. godine, planirane površine za sjetvu /sadnju poljoprivrednih kultura u proljetnoj sjetvi 2010. godine i za zasađene voćnake/ i vinograde za održavanje istih.

Prilikom davanja podataka o zasijanim i planiranim površinama za sjetvu /sadnju, svaki proizvođač će potpisati Izjavu o načinu korišćenja registrovanih obradivih površina za sjetvu/ sadnju poljoprivrednih kultura u proljeće 2010. godine, čime preuzima odgovornost za netačno davanje podataka i omogućava inspekcijski nadzor tih površina.
Izjave se popunjavaju u Odjeljenju za privredu i društvene djelatnosti, kancelarije broj: 26, 9 i 10 Administrativne službe opštine Teslić.
Sve informacije možete dobiti na telefone: 411-534, 431-451 i 431-431.

Krajnji rok za podnošenje prijava je zaključno sa 15.02.2010. godine.
 
(teslic.ba)

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.