Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Укрина обрадовала своју публику

Недеља 15.09.2024 године у Чечави резервисана за љубитеље фудбала.

На тешком за игру и кишом натопљеном терену Укрина је угостила екипу Задругара из Сијековца. Од прве минуте наша екипа је кренула јако ка голу противника Вучић је погодио стативу у уводним минутама утакмице. Наша екипа је нападала преко данас расположеног за игру Маркуљевића, Вучић и остатак екипе су стварали шансе, али лопта није хтела у гол. Гости су показали да су дошли по бодове у Чечаву и имали су неколико гол шанси ,али је наш млади голман Шљивић показао због чега је добио повјерење тренера спашавао је наш гол и добро чувао своју мрежу.

У изједаченом првом полувремену стрваране су шансе, а ипак се на одмор отишло без голова резултат 0:0.

Друго полувреме је настављено истим темпом и смјењивале су се шансе обе екипе, а голмани су добро чувли своје мреже. Играо се 57.минут када Маркуљевић након корнера проналази Квржића који је највиши у скоку и главом поспрема лопту у гол Задругара за водство Укрине од 1:0, донио је радост малобројној публици и прославио са својим саиграчима.

Након гола, гости су кренули да нападају, ал ни домаћини нису посустајали. Играо се 75.минут кад су гости стигли до изједначења преко једне лепе акије. Иако време кишно и тешко за игру нису посустајале екипе на терену у намјери да стигну до бодова. Пред сами крај, кад је умор већ стизао играче оба тим. Mаркуљевић је пронашао снаге да по својој страни повуче акцију и у 84.минуту пронађе неуморног Вучића који погађа за ново водство нашег клуба.

Испоставило се на крају да је тај гол био вредан нова три бода Укрине. Резултат након судијског звиждука је: Укрина 2:1 Задругар.

Јуче су утакмицу имали и наши омладинци који су остварили побједу од 3:0 против вршњака из ФК „Требава“ Осјечани. Екипи Задругара се захваљујемо на фер и коректној игри и желимо им много успјеха у наставку сезоне. Захаљујемо се и породици Мирка Липића на обезбијеђеној вечери и пићу за играче и управу клуб.

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.