Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

ФК Укрина

Бобан Смиљанић најбољи спортски радник у 2023. на општини Теслић

Наш спортски радник Бобан Смиљанић из Укринице, члан Управе ФК Укрина Чечава, изабран је за најбољег спортског радника на општини Теслић за 2023. годину.

Опширније

Након пораза Обудовцу, Укрина ће прву прољетну побједу тражити против добојског Жељезничара

У суботу 16. марта са почетком у 14 часова, одиграће се утакмица на стадиону 15. април у Добоју. Домаћи Жељезничар ће угостити екипу Укрине у оквиру 17. кола РФЛ Центар. Друго коло у прољетној полусезони носи поновно гостовање наше екипе. У прошлом колу, наша екипа је гостовала у Обудовцу код екипе Црвене звијезде. Одиграна је фер, коректна и борбена утакмица, а наши фудбалери су у 95 минуту остали без бода, будући да су домаћи фудбалери неспретну интервенцију иначе веома расположеног голмана Маријановића, искористили и оставили бодове. Лист је окренут, првенство иде даље, тако да нас очекује поновно гостовање. Нема предаје унапријед! Фудбалери морају изаћи подигнуте главе и борити се за грб Укрине, јер то овај клуб заслужује.

Опширније

ФК Укрина: Неславни јесењи резиме

Током јесењег дијела првенства, екипа је забиљежила укупно 17 бодова, што их је позиционирало на 11. мјесту на табели. У 15 одиграних утакмица, тим је забиљежио пет побједа на свом терену, укључујући важне тријумфе над екипама као што су Црвена Звијезда из Обудовца и Хајдук Кожухе.

Опширније

Петица за крај: Укрина пресушила у Станарима

У Станарима је вечерас одиграна утакмица између екипа ФК „Рудар“ Станари и ФК „Укрина“ Чечава. Након првих 45 минута било је одмјеравање снага, а мреже су мировале. Тачније, поништена су два гола Зарића, један због офсајда, а други због прекршаја.

Опширније