Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Богат културно-спортски викенд иза нас

Протеклог викенда одржан је традиционлни народни збор у Чечави. Чланови КУД-а „Душан Станковић“ након боравка у Македонији, гдје су учествовали међународном фестивалу фолклора, представили су се и домаћој публици са три кореографије, двије изворне игре из чечавског краја и једна србијанска. Након њиховог наступа почео је турнир у малом фудбалу, који су ревијалном утакмицом отворили ветерани чечавског краја и ветерани 5. одреда специјалне бригаде полиције Добој. На турниру је учествовало 13 екипа.
У суботу је од 18 часова одиграна пријатељска утакмица ветерана ФК Укрина и ветерана ФК Пролетер и ФК Минерал. Након тога настављен је турнир у малом фудбалу. Прво мјесто на турниру освојила је екипа БиМ, друго мјесто екипа Планум, а треће Ас Вар Теслић.
У недјељу у 13 часова служен је парастос погинулим борцима Чечаве. Од 18 часова играла се првенствена утакмица ПФЛ Добој ФК Укрина – ФК Скугрић Модрича. ФК Укрина је побиједила резултатом 5:1.
Такође, у недјељу је у Чечави одржана прослава 28 година од оснивања станке СДС за подручје општине Теслић. Гост је био Вукота Говедарица, предсједник СДС-а и кандидат за предсједника РС на октобарским изборима.
Фотографије са свих дешавања можете погледати у галерији.

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.