Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Обавјештење поводом акције „Путем пођи у чисту Чечаву дођи“

Поштовани житељи наших чечавских простора,

Започели смо ову акцију као један мањи догађај и велико дружење, а ево прерасте у велики догађај  јер нам се ових дана јави  много душа који би радо одвојили један дан свог времена и помогли чишћењу дијела путног правца који пролази кроз саму Чечаву.

Веома нам је драго што можемо рећи да се ова акција проширила и на релацију „Мост на 12-ом“ до „Галамског моста“ а организацију на овом дијелу регионалног пута предводи, ускоро формално, удружење „Кисељак“. Акцији су се такође прикључили КУД ,,Душан Станковић“ Чечава и П.Д. Визант 74274 Чечава.

Поред тога, пошто се јавио велики број добровољаца, овим путем вас обавјештавамо да ће у недељу 11.04  бити расподјела дужности од 8:30 до 9:00 часова у центру Чечаве, гдје ћете добити обезбјеђене рукавице, вреће и рефлектирајућу прслучад и расподјелу у мање групе. Такође, уколико се акција буде одвијала у краћем року него планирано акција ће се проширити и на дио регионалног пута који пролази кроз Растушу, од „Машинског моста“ до Љеба.

Сво сакупљено смеће ће други дан одвући  КП „Комуналац“ на одлагалиште отпада.

Надамо се лијепом времену у недељу и да уз поштовање тренутних епидемиолошких мјера очистимо нашу средину и да на, ускоро зеленим, гранама буде миришљави цвијет а не флаша и подерана кеса.

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.