Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Petrovdanski turnir u Cerovici

Послије дугих припрема одржан је и Петровдански турнир у малом фудбалу  у Церовици, под организацијом СОЗ-оваца Церовице. Након вечерње молитве у Цркви вече су отворили чланови СОЗ-а Дејан и Виолета Дошлић.
Затим су наступали наши најмлађи чланови, уједно и чланови КУД-а Церовица. Они су својим наступом оставили све присутне без текста и измамили велики број аплауза. Мјештани су били одушевљени, али и изненађени, јер нису очекивали овако добру организацију.   

 

Слика 2. Наступ КУД-а Церовица

     Организацијом овог турнира СОЗ-овци су показали свима да су они једна озбиљна организација која ће да побољша ствари у нашем селу. Било је мало скептичности и сумње да ће СОЗ да успије, међутим, послије овог викенда више нико не сумња у способност младих у Церовици, и у оно шта они могу да ураде. Наравно треба споменути да су нам многи помогли са својим донацијама, овим путем ми им се захваљујемо што су нас подржали и били уз нас. Треба напоменути да је ово прва већа организација коју су Созовци извршили. Надамо се да ћемо и даље у своме раду бити овако успјешни и сложни, јер ипак на младима свијет остаје.

Преузето са: www.sozcerovica.org

 

(cerovica.org)

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.