Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Идући викенд збор; Без турнира у малом фудбалу

Рингишпил / Фото: Слободан Милетић

Традиционални народни збор у Чечави ће се одржати у петак, суботу и нед‌јељу (16, 17, 18. август). Ове године, међутим, доћи ће до промјена у програму. Наиме, турнир у малом фудбалу, који је годинама, када је игран, био централни догађај манифестације, неће се организовати.

Према информацијама из Мјесне заједнице, разлог за ово је лоше стање фудбалског терена, али то, према нашим сазнањима, није једини разлог.

Ове године нема организације турнира у Чечави из разлога што се већина екипа, које су до сада играле, жалиле на катастрофално стање полигона те не желе да учествују у фудбалском такмичењу. Са тим речено МЗ одустаје од организације турнира због нежељених повреда играча.
Надамо се скорашњем рјешењу за уређење школског полигона.
Хвала на разумијевању,
– Савјет МЗ Чечава

Организација турнира је већ дуги низ година представљала изазов с многим потешкоћама и прекидима, што је додатно утицало да се ове године одустане од ове спортске активности. Према нашим сазнањима, било је покушаја да се пронађе неко ко би се прихватио овогодишње организације, али то није уродило плодом, те је и то утицало на отказивање поменутог турнира.

Ова промјена засигурно ће утицати на цјелокупно дешавање током викенда, али се надамо да ће остатак програма и даље пружити сјајну забаву и дружење за све посјетитеље. Покушали смо сазнати и програм угоститељских објеката, као и друге садржаје који ће бити присутни, али до објаве вијести нисмо добили све одговоре. Ни у Мјесној заједници тренутно не могу потврдити какав ће све садржај бити организован на јавној површини.

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.