Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Укрина преокретом до бодова

У недјељу, 1. септембра, у Чечави је одиграна утакмица 2. кола Регионалне лиге Центар. Укрина је на свом стадиону дочекала екипу ФК Руданка, а лијепо вријеме је привукло бројне љубитеље фудбала на трибине.

Након 15 минута игре и испитивања снага, гости су успјели да постигну гол и поведу са 0:1. Обје екипе су наставиле са стварањем шанси, али резултат је до завршнице првог полувремена остао непромијењен. У посљедњим минутама првог полувремена, након акције наше екипе и неспретног фаула над нашим играчем, судија је показао на „бијелу тачку“. Сигуран извођач пенала био је Славиша Квржић – Клињо, који је поравнао резултат на 1:1, и с тим резултатом се отишло на одмор.

У другом полувремену, обје екипе су наставиле са стварањем шанси, али наши играчи нису имали среће да постигну гол. У 68. минуту, гости су поново постигли погодак – овај пут са пенала, и повели са 1:2. Укрина је потом кренула у напад, али је сјајни голман гостију, Нинковић, цијелу утакмицу успјешно бранио свој гол. Међутим, у 76. минуту, код шута Бахтића, није имао шансе, па је наша екипа поново стигла до изједначења 2:2.

Убрзо након тога, у 79. минуту, домаћа екипа је преко Ковачевића постигла гол и преокренула резултат у своју корист 3:2. До последњег судијског звиждука, гости су стварали шансе, али Укрина је успјела да сачува свој гол и упише прву побједу, освојивши три бода.

Утакмицу је пратило око 60 навијача. У овој утакмици своје прве голове за нашу екипу постигли су Ковачевић и Бахтић, док је Квржић постигао свој први гол у овој сезони.

Сљедећа утакмица Укрине је у суботу, када ће гостовати код екипе ФК „Требава“ Осјечани, што ће бити једно од тежих гостовања.

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.