Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Ознака: ФК Укрина

ФК Укрина: Неславни јесењи резиме

Током јесењег дијела првенства, екипа је забиљежила укупно 17 бодова, што их је позиционирало на 11. мјесту на табели. У 15 одиграних утакмица, тим је забиљежио пет побједа на свом терену, укључујући важне тријумфе над екипама као што су Црвена Звијезда из Обудовца и Хајдук Кожухе.

Опширније

Петица за крај: Укрина пресушила у Станарима

У Станарима је вечерас одиграна утакмица између екипа ФК „Рудар“ Станари и ФК „Укрина“ Чечава. Након првих 45 минута било је одмјеравање снага, а мреже су мировале. Тачније, поништена су два гола Зарића, један због офсајда, а други због прекршаја.

Опширније

IN MEMORIAM: Милован Симеунчевић (1937-2023)

У 86-ој години живота упокојио се Милован Симеунчевић.

Престало је да куца срце најстаријег навијача ФК Укрине. Од прве фудбалске лопте која се закотрљала у Чечави, Милован је заузео своје мјесто на трибинама и сачувао га, скоро па до последњег дана овоземаљског живота. Фудбал му је била најважнија споредна ствар у животу.

Опширније

Одиграна меморијална утакмица у част и сјећање на Душка Смиљанића Мохера

У суботу на стадиону СЦ Чечава је одиграна меморијална утакмица у част и сјећање на великог фудбалера Укрине Душка Смиљанића Мохера (1989 – 2017).

Опширније

Апел једног навијача: Борба за опстанак ФК „Укрина” треба да буде борба свих нас

Позивам све вас да се удружимо, да пружимо подршку клубу колико год можемо. Било да се ради о финансијској помоћи, проналажењу нових спонзора или ангажовању у волонтерским активностима, сваки допринос је важан. Наша заједница је јача када смо уједињени, и заједно можемо превазићи ове тешкоће.

Опширније

Лидер Друге лиге у Чечави: Борац гостује Укрини

У суботу, 15.04.2023. године, на велики хришћански празник Велика субота, одиграће се 21. коло Друге лиге РС Запад. У оквиру овог кола у Чечаву долази лидер на табели ФК „ Борац“ из Козарске Дубице.

Опширније