Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Двије храбре авантуристкиње бициклом прешле 1200 км кроз 6 држава до Босне и Херцеговине

Гордана и Сања / Фото: приватна архива

Гордана Продановић и њена другарица Сања Бучар упустиле су се у јединствену авантуру возећи бициклом 1200 км и пролазећи кроз шест земаља како би стигле до Босне и Херцеговине. Ова невјероватна вожња ишла је дијелом познате ЕуроВело 6 руте, која је обухватила Њемачку, Аустрију, Словачку, Мађарску, Хрватску и на крају Босну и Херцеговину.

Од 27. маја до 7. јуна, Гордана и Сања су педалале кроз прелијепе пејзаже и посјетиле многе градове и села дуж своје руте. Током путовања, имале су прилику упознати различите људе сличних интересовања, стварајући незаборавне успомене које ће памтити цијели живот.

Педалање је заиста диван спорт и авантура. Имале смо прилику да доживимо прелијепе пејзаже, упознамо занимљиве људе и створимо незаборавне успомене

рекла је Гордана Продановић.

Њихов крајњи циљ био је град Добој, гдје су завршиле своје путовање. Овај храбри дуо је инспирација свима који сањају о авантури и истраживању свијета на два точка. Њихова одлучност, снага и позитиван дух током овог путовања доказују да су границе само изазов који треба прихватити.

Иначе, Гордана је родом из Растуше, удата је у Чечаву а живи у Њемачкој, док је Сања Витежанка.

Фотографије:

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.