Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Чечавска звона звоне, поздравимо шампионе. Недеља 06.06.2021 сви на стадион, игра Укрина шампион!

У недељу 06.06.2021. године нашу Чечаву очекује један историјски спектакл, историјски дан.

Велики дан очекује наш фудбалски клуб Укрину, јер тога дана биће исписане странице за историју нашег клуба, нашег села.

Богат фудбалски викенд очекује наше село, а све почиње у јутарњим часовима, тачније у 10:00 часова када ће омладинска екипа Укрине угостити у екипу Рудара из Станара. Екипу тренера Дејана Продића очекује комшијски дерби, а ми вас драги наши мјештани позивамо да пружите подршку омладинцима који биљеже сјајне резултате.

У поподневни часовима сениорска екипа Укрине и сјајни момци тренера Мирка Липића исписаће нове странице клубске историје. У утакмици 6. кола Лиге за првака Регионалне лиге ФС РС Центар која се игра од 17:30 часова, наша Укрина ће угостити екипу Озрена из Петрова.

А Управни одбор клуба засукао је рукаве по ко зна који пут ове сезоне те припремио богат програм током ове утакмице.

Комплетну утакмици водиће сјајни водитељ са РТВ Добој господин Горан Стојановић, како би публика могла да додатно ужива током свих 90 минута.

А на полувремену утакмице своје чари и умијеће приказаће чланови КУД-а ,, Душан Станковић “ из Чечаве који ће свима присутнима приказати једну од својих многобројних кореографија.

По завршетку утакмице челни људи Подручног фудбалског савеза Добој уручиће екипи Укрине медаље и шампионски пехар Регионалне лиге ФС РС Центар.

А након церемоније додјеле пехара слиједи велико заједничко коло на стадиону свих присутних и КУД-а ,, Душан Станковић “ Чечава.

А ми вас драги наши навијачи, симпатизери позивамо да у што већем броју испуните трибине стадиона у Чечави, те будете додатни вјетар у леђа нашој Укрини која ће исписати историјске странице за све нас.

Дакле видимо се на стадиону у недељу да прославимо заједно титулу!

ЗАЈЕДНО ЗА УКРИНУ🔴🔵🔴🔵

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.