Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Укрина на врху Регионалне лиге, Чечаво поносна буди!

ПОБЈЕДНИЧКИ ВИКЕНД ЗА СЕЛЕКЦИЈЕ УКРИНЕ, ОМЛАДИНЦИ УПИСАЛИ НОВУ ПОБЈЕДУ, СЕНИОРИ НОВОМ ПОБЈЕДОМ ЗАСЈЕЛИ НА ВРХ РЕГИОНАЛНОГ ЦЕНТРА:

Протеклог викенда своје првенствене утакмице одиграле су Укринине селекције, омладинска екипа гостовала је у Кожухама, док је сениорска екипа угостила екипу Звијезде из Какмужа.

У оквиру 12. кола Омладинске лиге ГФС Добој, омладинци су у суботу гостовали у Кожухама код екипе Хајдука, те уписали високу побједу резултатом 3:7.

Новом побједом екипа тренера Продића уписала је нова три бода, те и даље заузима друго мјесто са освојеним 31. бодом, три мање од првопласиране екипе из Лужана.

Наредну утакмицу омладинска екипа одиграће у недељу 23.05.2021 са почетком у 10:00 часова у Чечави, а угостиће екипу Звијезде из Какмужа.

ЗАЈЕДНО ЗА УКРИНУ🔴🔵🔴🔵

СЕНИОРИ ЗАСЈЕЛИ НА ВРХ РЕГИОНАЛНОГ ЦЕНТРА, ИЗАБРАНИЦИ ТРЕНЕРА ЛИПИЋА ПОБИЈЕДИЛИ ЗВИЈЕЗДУ ИЗ КАКМУЖА:

Јуче су своју првенствену утакмицу одиграли и сениори Укрине, који су у оквиру 3. кола Лиге за првака Регионалне лиге ФС РС – Центар угостили екипу Звијезде из Какмужа.

У једној фер и коректној утакмици, уз одлично суђење тројца на челу са главним судиом Антићем, те његовим помоћницима Моћићем и Лукићем, екипа Укрине стигла је до веома важна три бода и нове побједе која је Укрину одвела до водеће позиције на табели.

Нису играчи Укрине на најбољи начин ушли у ову утакмицу, те су препустили гостима благу теренску иницијативу што је довело до неколико шанси да се угрози гол Бјеличића.

У одличној шанси средином полувремена нашао се један од гостујућих играча, када излази очи у очи са Бјеличићeм, али Бјеличић сјајно интервенише.

Након тога Укрина постепено подиже свој темпо игре, те креће јаче ка голу противничке екипе.

Убрзо су услиједили покушаји наших момака да се стигне до гола у мрежи гостију.

У 40. минуту умјесто повријеђеног Ђурића у игру улази С. Квржић, уласком С. Квржића додатно је ојачан везни ред екипе из Чечаве.

Већ у првом нападу након тога, сјајну шансу за гол пропуштају Гојић и Лазић који не успијевају затрести мрежу за вођство.

На полувријеме се ипак отишло са резултатом 0-0.

У другом полувремену гледали смо много бољу игру Укрине, преузимање теренске иницијативе и борбеност момака за сваку лопту красили су игру током другог дијела утакмице.

Играо се 46. минут утакмице, корнер за Укрину изводи Г. Квржић, а најбољи у скоку је С. Квржић који погађа за вођство од 1-0.

Након постигнутог гола напади момака у дресу Укрине су били све интензивнији и учесталији, са много шанси да се постигне још који гол.

Редали су се покушаји Вучића, Гојића, Г. Квржића, Лазића, Кулаге, али ипак без промјене резултата.

На нови гол чекало се до 72. минута када поновно након прекида који је извео Г. Квржић, капитен М. Бијелац се најбоље сналази у казненом простору и погађа за вођство од 2-0, за велико одушевљење и радост свих присутних.

Након постигнутног гола сјајну шансу пропушта Г. Квржић, који одлично шутира, али статива се испријечила, те зауставила његов шут.

Нова прилика за гол виђена убрзо када С. Квржић одлично шутира главом, а лопта погађа мјесто гдје се спајају статива и пречка.

Како то често буде казна за многобројне промашаје услиједила је у 77. минуту, гостујући играч пролази по страни, а Г. Продић у намјери да изнесе лопту испред гола Бјеличића поспрема исту у властиту мрежу.

У 83. минуту умјесто Вучића, у игру улази Д. Продић.

До краја утакмице управо Д. Продић имао је шансу за гол, али његов покушај блокирао је гостујући играч.

У самоме финишу утакмице имали су гости шансу да стигну до изједначења, али играчи Укрине били су сконцентрисани на игру те су без већих проблема спријечили да дође до промјене резултата.

Овом побједом Укрина је преузела водећу позицију на табели Регионалне лиге ФС РС – Центар са бодом предности у односу на екипу на другом мјесту.

У наредном колу које се игра у недељу 23.05.2021 у 17:00 часова, Укрина је поновно домаћин, а овога пута угостиће екипу Скугрића.

Велику захвалност из Укрине упућују свим навијачима и симпатизерима који су ту сваку утакмицу, без којих све ово не би имало смисла. Поред тога Укрина упућује захвалност и свима вама који помажете рад клуба финансијски.

Ускоро нас очекује велика акција уређења стадиона за Другу лигу, о томе ускоро опширније…

ЗАЈЕДНО ЗА УКРИНУ🔴🔵🔴🔵

ФК ,, Укрина “ Чечава 2-1 ФК ,, Звијезда “ Какмуж
⚽️ Славиша Квржић ( ас. Горан Квржић )
⚽️ Младен Бијелац ( ас. Горан Квржић )

САСТАВ 🔴🔵🔴🔵
Дејан Бјеличић
Младен Бијелац ( К )
Горан Продић
Милан Миладић
Бојан Ђуричић
Далибор Кулага
Славен Ђурић ( Славиша Квржић )
Горан Квржић
Југослав Гојић
Драган Вучић ( Дејан Продић )
Добривоје Лазић 

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.