Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Укрина поражена од Слоге из Трна.

Протеклог викенда настављен је шампионат на друголигашком ,, Западу “ утакмицама 16. кола. Укрина је у Чечави пред нешто више од 150 гледаоца угостила екипу Слоге из Трна. У једној чврстој, фер и коректној утакмици гости из Трна имали су више разлога за славље, јер су дошли до пуног плијена и три бода.

Гости до предности долазе у 20. минути утакмице када постижу гол из по многима престрого досуђеног једанаестерца. Предност гостију дуплирана је у 28. минути утакмице. Покушали су фудбалери Укрине вратити се у игру, а најближи да смањи резултат био је Драган Вучић када након једне лијепе акције његов ударац зауставља статива. Имали су домаћи фудбалери још једну изгледну шансу за гол након корнера, али лоша реакција није довела до промјене резултата.

У другом дијелу игре гледали смо као и у првом, већина тога дешавала се на средини терена, са мало посла по голмане и једне и друге екипе.

Гости у 66. минути долазе и до трећег гола на утакмици, а пет минута касније фудбалери Укрине након досуђеног једанаестерца не успијевају постићи гол. До краја утакмице промјене резултата није било.

У наредном колу 19.03.2023. године Укрина ће у локалном дербију угостити екипу теслићког Пролетера, утакмица се игра од 14:30 часова.

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.