Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Održan karate turnit „Teslić open“

„Teslić open 2011„ naziv je turnira koji je održan 9.04.2011. godine u Sportsko-rekreativnom centru "Radolinka" u Tesliću  koji je okupio 460 takmičara okupljenih u 18 ekipa sa prostora Republike Srpske, Hrvatske i Srbije.

         Pomenuti događaj predstavlja još jedan od događaja u kalendaru manifestacija koje su upriličene povodom obilježavanja Dana opštine Teslić „6. аprila“. Organizator ovog turnira je Karate klub „Tigar“ iz Teslićа, dok je generalni pokrovitelj Opština Teslić.

 

Prilikom otvaranja turnira, načelnik opštine Teslić Savo Kasapović je rekao, da je današnji turnir još jedna manifestacija koja je upriličena povodom Dana opštine Teslić, a da  je ono što je čini posebnom to, što se po prvi put održava u novoizgrađenoj sportskoj dvorani,  iznoseći uvjerenje, da je ovo samo jedna od sportskih manifestacija koje će biti održane u  sportskoj dvorani i da će ovaj turnir prerasti u tradiciju bogateći tako kalendar dešavanja koja se organizuju povodom Dana opštine Teslić „6. aprila“. Kasapović je svim takmičarima i gostima  poželio dobrodošlicu i da se prijatno osjećaju, pogotovo onim koji su po prvi put u Tesliću, uz poruku da iz Teslića ponesu pozitivne iskustva.
         Zdravko Jovičić predsjednik upravnog odbora Karate kluba „Tigar“ iz Teslića je naglasio, da je u pitanju prvi turnir ovog tipa na području opštine Teslić i da je organizovan sa ambicijom da preraste u tradicionalni turnir te da bude sastavni dio manifestacija koje se sprovode povodom obilježavanja Dana opštine Teslić.  Jovičić je dodao, da turnir ima tretman međunarodnog takmičenja jer su prisutni takmičari iz Srbije i Hrvatske. Opredjeljeni smo i imamo želju da današnji turnir izgleda lijepo i da tako doprinese još korektnijem i značajnijem obilježavanju Dana opštine Teslić, zaključio je Jovičić.

 

 teslic.ba

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.