Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Španci ili Srbi prvaci

Samo nekoliko dana uoči zakazanog okupljanja reprezentativica Srbije pred početak priprema za Svjetsko prvenstvo u fudbalu, Neven Subotić boravio je  u Republici Srpskoj.

Najprije je odlični defanzivac dortmundske Borusije posjetio rodbinu u Kulašima, kod Prnjavora, da bi zatim bio i gost ministra za porodicu, omladinu i sport u Vladi Srpske, Proke Dragosavljevića.

Ponosimo se što imamo ovakvog čovjeka koji nije zaboravio mjesto odakle dolazi. Riječ je o još jednom sportisti s naših prostora, koji nastupa na vrhunskom nivou. Mi smo nakon selektora, Radomira Antića, nastavili praksu dovođenja ljudi iz reprezentacije Srbije. Nevenu želim zdravlja, sreće, i sve najbolje na predstojećem Svjetskom prventvu – poručio je Dragosavljević.

Kratak period između završetka njemačkog šampionata i početka priprema za Mundijal, Subotić koji se nalazi u idealnom timu Bundes lige iskorisito je da posjeti rodbinu.

– Uvijek je lijepo biti ovdje, radujem se svaki put kada dođem. Drago mi je što sam u prilici da posjetim svoje najbliže – objašnjava visoki defanzivac.

Fudbaler koji je za "milionere" odigrao svih 3.060 prventvenih minuta potom se okrenuo klubu i reprezentaciji.

– Iza mene je još bolja sezona u Bundes ligi nego prošle godine. U idealnom sam timu. Trudim se da svake godine napredujem što je moguće više. U meni je još uvijek ostalo snage, pa se sada mogu posvetiti obavezama u reprezentaciji – objašnjava Subotić.

Fudbaler oko koga se otimaju najveći evropski klubovi na predstojećem Mundijalu vidi Špance kao osvajače "boginje", ali samo pod jednim uslovom.

– Po mom mišljenju Španija je glavni favorit. Oni kao da igraju neki novi fudbal. Na sredini imaju izvanrednog Čavija, Inijestu, Fabregasa, a i odbrana im je odlična. Oni bi trebalo da osvoje šampionat, ukoliko ga ne osvoji Srbija – našalio se Subotić.

 

Izvor: fokus.ba

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.