Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Пораз Укрине, утакмице у знаку судијске лакрдије

За викенд су омладински и сениорски тим Укрине, одиграли своје првенствене утакмице. Омладинска селекција своју утакмицу играла је у суботу у Петрово код екипе Озрена, док су сениори своју утакмицу одиграли у недељу у Кожухама.

У оквиру 2. кола Омладинске лиге ГФС Добој, екипа Укрине гостовала је у Петрово код екипе Озрена, те поражена резултатом 2-1. Утакмицу је пратио низ грешака главног судије утакмице, који је како наводе на званичној facebook страници Укрине, утицао на ток саме утакмице. Гол за Укрину постигао је Бранислав Пејичић, што му је четврти гол на двије утакмице. У наредном колу омладинска селекција дочекује у Чечави екипу Хајдука из Кожуха, а утакмица се игра 27.09.2020 у 10:00 часова.

Недеља је била резервисана за сениорски тим, који је у оквиру 7. кола Регионалне лиге РС – Центар путовао на вруће гостовање у Кожухе код екипе Хајдука.

И поред тога што су изабраници Липића водили након првог полувремена голом Борислава Лукића, друго полувријеме било је у знаку главног судије утакмице Славише Митровића, који је како наводе познат по прављењу циркуса и лакрдија на утакмицама у којима дијели правду на терену.

У другом полувремену Укрини су искључена два фудбалера Славиша Квржић и Миленко Зорановић, а још четири фудбалера санкционисана жутим картоном, док је званични представник Дејан Продић након завршетка утакмице такође добио директан црвени картон, јер се како наводе у своме званичном саопштењу на facebook страници Укрине, Продић пожалио на лоше суђење током утакмице и низ грешака које су довеле до коначног резултата, а главни судија не знајући како да се суочи са реалношћу, све то санкционисао новим црвеним картоном.

Коначан резултат гласио је 4-2 у корист екипе из Кожуха, а гол за Укрину поред Лукића, постигао је и Милан Миладић.

У наредном колу 27.09.2020 у 16:00 часова Укрина ће угостити екипу Требаве из Осјечана.

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.