Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Селекције Укрине за викенд забиљежиле побједе

Протеклог викенда фудбалери Укрине, одиграли су двије утакмице у Чечави.

Након дуго времена поновно је активирана омладинска селекција, која је одиграла и званичну утакмицу у оквиру 1. кола Омладинске лиге Добој.

Изабраници које са клупе предводи Дејан Продић, у једној маестралној утакмици, са бриљантном игром, напунили су до врха мрежу гостујуће екипе Наших крила из Костајнице, а коначан резултат био је 7-0 у корист Укрине.

У наредном колу омладинска екипа путује у Петрово код екипе Озрена, утакмица је на програму у суботу од 10 часова.

СЕНИОРСКИ ТИМ УПИСАО НОВУ ПОБЈЕДУ:

Додатну радост на успјешан деби омладинске селекције донијели су сениори Укрине, који су у склопу 6. кола Регионалне лиге РС – Центар уписали нову побједу. Противник у овом колу Укрини је била екипа Вучијака из Мајевца.

Након негативног резултата из првог полувремена, изабраници које са клупе предводи Мирко Липић у другом полувремену постигли су четири гола и уписали нова три бода. Стријелци за укрину билу су Милан Миладић у 49. минуту, Борислав Лукић у 58. минуту, те Горан Квржић са два сјајна гола у 64. и 85. минуту.

Укрина тренутно заузима трећу позицију на табели, уз скор од четири побједе, једним неријешеним исходом и једним поразом након шест одиграних кола.

У наредном колу Укрина путује у госте код екипе Хајдука из Кожуха.

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.