Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Укрина надиграла Озрен

Недеља 29.09.2024 утакмице селекција Укрине и Озрена из Петрова.

По хладном јесењем времену Укрина је угостила селекције екипе ФК Озрен из Петрова.

Први тим Укрине

Тим Укрине је од првог минута кренуо јако и почео да реда шансе пред голом гостију из Петрова. Гости су покушавали да узврате истом мјером, али домаћа екипа је држала посјед и доминирала на терену. Први гол је вићен у 32.минути када је наш капитен Квржић извео „најстрожију казну“ за водство 1:0. На полувреме се отишло са минималним водством Укрине.

У другом полувремену настављена је доминација домаће екипе. На самом почетку другог полувремена у 51.минути на асистенцију Халиловића, Бахтић је повећао водство на 2:0. Док су гости се снашли након другог примљеног гола, Бахтић је узвратио асистенцију и у 55. минути пронашао Халиловића који погађа за 3:0.Темпо утакмице се смањивао,а домаћин је искористио ширину клупе и са измјенама освјежио екипу. Играо се 78.минут кад је резервиста Лазић на асистенцију Халиловића постигао гол за водство 4:0. Испоставило се на крају да је то и коначан резултат.

Захваљујемо се гостима на фер и коректној игри желимо им много успјеха у наставку сезоне.

А наш тим очекује наредног викенда утакмица у Костајници код екипе ФК Наша крила. Захваљујемо и нашој публици на подршци током утакмице.

Омладинци бољи од вршњака из Петрова

Омладинска селекција на доминантан начин стигла до побједе 3:0 против вршњака из Петрова и дошла на диобу првог мјеста.

До данас непоражена екипа Озрена уз максмалан скор 3 од 3 није имала шансе против разиграног домаћина који је уз 3 гола створио безброј идеалних шанси и корнера. Био је ово истински дерби , али данас се питала само домаћа екипа. Гостима се захваљујемо на фер и коректној игри, а ми се окрећемо следећем колу и гостовању у Костајници.

Захваљујемо се Мићи Нунић за обезбијеђено воће и сокове за дјечаке.

ЗАЈЕДНО ЗА УКРИНУ

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.