Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Укрина у судијској надокнади остала без три бод

Данас је утакмицом у Костајници код екипе ФК Наша крила отворено 7.коло РФЛ Центар.

Укрина је на ово неугодно и једно од тежих гостовања отишла у комбинованом саставу.

Иако у комбинованом саставу пружила је добру игру и одлично парирала домаћем саставу.Публика је могла да ужива у приликама и шансама за гол.Први у водство су дошли домаћини голом у 20.минути.Наша екипа није одустала од своје игре и наставили су да врше притисак на домаћу одбрану што је довело до изједначења голом Бахтића у 35. минути.Полувријеме је завршено нерешено 1:1.

У другом полувремену обе су екипе наставиле да креирају и стварају шансе,али су голамани добро одрађивали свој посао.Играо се 65.минут када Халиловић погађа за водство нашег тима и ерупцију одушевљења малобројне наше публике,играча на клупи и чланова управе.Домаћи су појачали темпо и кренули јаче да нападају у жељи да постигну гол.Укрина је успјевала да се одбрани и створи још по неку акцију и шансу за гол.Играла се судијска надокнада и кад су нестрпљиво на нашој клупи чекали да судија свира крај.У задњем нападу домаћина,након гужве у нашем шеснаестерцу судија је свирао пенал за домаћине.Извођач је био сигуран и погодио за 2:2 што је био и коначан резултат.

Остаје жал за неоствареном побједом,али и задовољство донешеним првим бодовима са гостовања.Екипи Наших крила захваљујемо на фер и коректној утакмици,желимо им много успјеха у наставку сезоне.Ми се окрећемо следећем колу кад нам у госте долази екипа ФК „Вучијак“ Мајевац.Након ове утакмице и некомплетног кола наш клуб је на деоби трећег мјеста.

Јер екипа „Добора“ из Модриче је напустила такмичење и поништавају се утакмице које су одиграли.Очекује се корекција табеле,јер су екипе Скугрића и Наша крила оствариле побједе у сусрету са екипом Добора.

Заједно за Укрину.

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.