Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Укрина убиљежила пораз

У недељу 22.09.2024 екипа Укрине је гостовала у Гаревцу код екипе Омладинца.

Од првих минута утакмице обе екипе су кренуле да нападају и стварају шансе.Након 20 минута испитивања снага између екипа домаћа екипа је појачавала темпо и ритам утакмице.Играо се 26. минут када је након убачаја у 16м лопта погодила у руку играча Укрине, а судија показао на „белу тачку“, домаћи играч је то претворио у гол и водство од 1:0 за Омладинац.Укрина се више отворила у жељи да смањи резултат, али то је уиграној домаћој екипи пружило више простора за игру и стварање стопостотних шанси за гол, али је млади Шљивић успио да спречи и заустави 3-4 такве шансе.Домаћа екипа је у 34.минути повећала резултат на 2:0,а пред сами крај првог полувермена исти играч је постигао свој други гол и повећао резултат на 3:0.

У другом полувремену је шансу са клупе добио наш млади играч Суботић.Екипе су у наставку поново добро отвориле полувријеме са много шанси, доминирала је домаћа екипа и у 62. минути повећава водство на 4:0.Наш тим је након једне лепе акције која се завршила рушењем нашег играча у 16м и судија је показао на „белу тачку“. Лопту је узео наш капитен Квржић и у 67 минути,након што је шут са пенала промашио, лопта му се одбила у ноге и успио је да постигне гол. Смањила је Укрина резултат на 4:1.А домаћини су показали додатни клвалитет и како је нашу екипу стизао умор они су играли као да је тек утакмица почела. До краја утакмице су постигли још 3 гола.Коначан резутат је био Омладинац 7:1 Укрина.

Свој наступ за нашу екипу је уписао и наш млади играч Пантелић.

Захваљујемо домаћинима на фер и коректној игри и желимо много успјеха у наставку сезоне.Ми се окрећемо припреми утакмице против ФК „Озерен“ Петрово.Захваљујемо се Новаку Продић на обезбијеђеном пићу за наше играче.У суботу 21.09 наша омладинска екипа је остварила побједу од 2:1 против екипе „Звијезде“ из Какмужа.

Захваљујемо и кафе бару „Бисер“ и господину Зорану Томићу и његовој породици на набавци и спонзорству мајица за загријавање играча.

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.