Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Дан школе

Фото: Неђо Сувајац

Дана 24.05. наша школа сваке године свечано уз пригодан културно – забавни програм обиљежава Дан школе. Ове године смо за Дан школе имали малу свечаност у Подручној школи Укриница, школа која је свечано отворена, а која је реновирана од темеља до крова која је добила ново рухо и нови изглед, тако да је то разлог више да овај Дан школе буде још свечанији.

Прилог Алтернативна ТВ

На свечаности уз наступ ученика подручне школе Укриница и матичне школе, директор школе Остоја Марковић се обратио присутнима пригодним говором, пожеливши ученицима пуно успјеха и да им сваки дани проведени у новом објекту буду дани радости и среће.

Свечано славље је настављено у Матичној школи културно-забавним програмом, кога су извели ученици наше школе. Директор школе се, у свом поздравном говору, захвалио свима који су дали свој допринос у изградњи и реновирању Подручне школе, обећавши да ће се са реновирањима и санирањима школских објеката наставити и даље. Ово је и дан ученичких постигнућа, дан када се сумирају постигнути резултати и проглашавају награђени и најбољи.

Одлични ученици деветих разреда су похваљени и награђени књигама:

1.Тамара Панић 9/1,која је и спортиста генерације
2. Милана Марковић 9/2 и
3. Драган Радић 9/1 – ученик генерације, коме је директор школе уручио признање ученика генерације и наградио комлетом књига Иве Андрића.

Након тога свечаност је настављена славским ручком и забавом за све госте и раднике школе.

Текст: блог osjevremstankovic

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.