Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Одржан традиционални збор

У организацији Мјесне заједнице Чечава и Фудбалског клуба Укрина, протеклог викенда a поводом Преображења господњег, одржан је традиционални народни збор у Чечави. Овогодишњи дани збора били су петак, субота и недеља.

Манифестацију су у петак са почетком у 19:30 часова отворили чланови КУД-а Душан Станковић.

Наступ КУД-а

Након наступа КУД-а услиједила је ревијална утакмица између ветерана чечавскога краја и ветерана Петог одреда специјалне бригаде полиције из Добоја. У овом пријатељском сусрету бољи су били ветерани из Чечаве, који су побиједили резултатом 2-1.

Након завршене утакмице, услиједио је почетак турнира у малом фудбалу. Ове године учешће на турниру узело је седам екипа, које су биле распоређене у двије групе, а из сваке групе првопласирана и другопласирана екипа изборила је пролаз даље. Побједник овогодишњег турнира је екипа ,, БОЈЕ И ЛАКОВИ МИШИЋ “ из Теслића, другопласирана је била екипа ,, ОО ДЕМОС “ Теслић, док је треће мјесто припало екипи ,, ПЕКАРА МИКИ М “ Теслић.

Побједници турнира

У суботу су своје умијеће са лоптом у пријатељској утакмици, свим присутним навијачима показали ветерани који су некада носили боје чечавскога клуба и ветерани Пролетера и Минерала. Резултат је на крају гласио 4-1 за екипу ветерана из Чечаве.

Недељни програм био је распоређен на почетак нове сезоне у Подручној фудбалској лиги Добој, гдје су фудбалери Укрине на своме терену дочекали екипу Братстава из Доње Дубице и тријумфовали резултатом 2-1.

Текст и фотографије: фб/Фк. Укрина, Драган Продић

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.