Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Motorijada okupila na hiljade ljubitelja motora

{youtube}Ro-NQPbmSeA{/youtube}
U Prnjavoru je proteklog vikenda sve bilo u znaku motora, a nekoliko hiljada gostiju iz desetak evropskih zemalja došlo je da prisustvuje motorijadi.

U kampu u prigradskom izletištu Borik tri dana odjekivala je buka snažnih mašina i muzike. Organizovana je i smotra gradskim ulicama, a u koloni dugoj više od dva kilometra bila je i jedina prnjavorska "formula jedan", crveni "ferari" vlasnika Miše Kuzmanovića.

 

Odvažni bajkeri odmjerili su snage na stazi dugoj 400 metara. Pobjedniku u klasi do 600 kubika Mariju Makuševskom iz Vinkovaca pripalo je 600 evra, dok je Pejo Dzijan iz Orašja trijumfovao u klasi preko 1.000 kubika, a nagrađen je sa hiljadu evra.

Na stazi je promotivnu vožnju imao i najmlađi bajker, petogodišnji Jasmin Sinakijević iz Prnjavora, koji je odbio da ga tokom vožnje prate ponosni roditelji Josip i Sandra.

Ovo je već treću godinu najposjećeniji skup u Prnjavoru, a punu podršku entuzijastima ovdašnjeg moto-kluba pružio je i načelnik opštine Darko Tomaš, kao i brojni privredni kolektivi.

B.R. – Glas Srpske

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.