Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Početkom maja novi terapijski prostor

Početkom maja ove godine biće pušten u rad rekonstruisani terapijski prostor od 4 000 kvadratnih metara u Zdravstveno-turističkom centru (ZTC) "Banja Vrućica" u Tesliću opremljen nasavremenijom medicinskom opremom, saopšteno je iz ovog centra.

Rekonstrukcijom su prirodnom načinu liječenja dodate savremene medicinske metode, što će podići standarde liječenja u oblasti kardiovaskularne, fizikalne, reumatološke, te neurološke rehabilitacije pacijenata, ističu iz ovog centra.

 

U saopštenju se pojašnjava da će rekonstruisani terapijski prostor biti povezan sa hotelima pomoću hodnika i staza za kretanje, čime će se dobiti jedan od najsavremenijih prostora za fizikalne terapije sa pratećim sadržajima poput bazena za fizikalnu i bazena za kinesku terapiju.

Cijeli sistem biće uvezan elektronskom opremom što će omogućiti praćenje i doziranje termomineralne vode, a u "Banji Vrućici" smatraju da će ova rekonstrukcija značajno povećati kvalitet i raznovrsnost usluga centra, te dovesti još veći broj turista i pacijenata.

Rekonstrukcija od tri miliona KM, za koju su obezbijeđena stredstva iz vlastitih izvora i za koju neće biti zaduživanja kod banaka ni dobavljača, trebalo bi da bude dovršena do kraja aprila ove godine.

(SRNA)

 

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.