Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Poginule medicinska sestra i djevojčica

U saobraćajnoj nesreći koja se juče oko 15.50 časova dogodila na putu Prnjavor – Klašnice, u naselju Boškovići, smrtno su nastradale medicinska sestra iz prnjavorskog Doma zdravlja Radosava Kuzmanović (50) i djevojčica Nikolina Radaković (14) iz Prijedora.
Djevojčica je teško povrijeđena dva časa ranije, takođe u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Kulašima kod Prnjavora, pa je kolima Hitne pomoći upućena prema Banjoj Luci.
Kada su došli u Boškoviće, u vozilo Hitne pomoći udarilo je putničko vozilo "opel vektra", kojim je upravljao vozač iz Rume, čiji identitet do zaključenja našeg lista nije bio utvrđen.

 

U tom trenutku u vozilu Hitne pomoći, pored nastradale Kuzmanovićeve, bili su još medicinska sestra Dragica Pijuković i vozač Goran Ilišković, koji su povrijeđeni, ali su van životne opasnosti.

 

Vozač "opela" je u teškom stanju prebačen u Klinički centar Banja Luka, gdje se ljekari bore za njegov život.

 

Dežurni tužilac nije mogla reći šta je uzrokovalo nesreću, a prema izgledu putničkog vozila stiče se utisak da je vožnja neprilagođena uslovima na putu uzrokovala sudar vozila koja su se kretala iz suprotnih pravaca.

 

U dežurnoj službi prnjavorskog Doma zdravlja sa nevjericom i šokom su primili vijest o stradanju članice ovog kolektiva Radosave Kuzmanović, a za kratko vrijeme u ovoj zdravstvenoj ustanovi okupili su se gotovo svi radnici.

 

Prekid saobraćaja

 

Usljed nesreće došlo je do dvočasovnog prekida u odvijanju saobraćaja na putnom pravcu Prnjavor – Klašnice.

 

(glassrpske.com)

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.