Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Predstoji Skupština „Ukrinskog cvijeta“

Godišnja Skupština Sportskog ribolovnog društva "Ukrinski cvijet" Prnjavor biće održana predstojećeg vikenda radi razmatranja izvještaja o radu, ali i planova djelovanja u 2011. godini, potvrdio je sekretar ovog društva Gorko Rapić.

Ovo društvo prošle godine organizovalo je pet akcija na uređenju vodotoka na područiju oštine na kojima je učestvovalo više od 50 volontera. Jezero Drenova je poribljeno sa oko 1.000 kilograma šarana, očuvana je riblja mlađ, dok je, prema Rapićavim riječima, jezeru sačuvan epitet jednog od najboljih mjesta za ribolov u Republici Srpskoj.

 

Rapić je podsjetio da „Ukrinski cvijet“ okuplja oko 600 članova organizovanih u sedam sekcija i dodao da ribolovci ispunjavaju sve obaveze iz ugovora o krišćenju voda kao ribolovnog područija.

Prnjavor je među ribolovcima postao prepoznatljiv i po tri veća sportsko-ribolovna događaja i to: Otvaranju sezone na jezeru Drenova, Kupu ratnih vojnih invalida Republike Srpske i Kupu Prnjavora sa takmičenjem u pripremanju ribljih kotilića.

 

(radio Prnjavor)

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.