Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

„Bojanović“ preuzeo gradsku apotekua

Na javni oglas, koji je raspisan na osnovu zaključka SO Teslić, u vezi sa sanacijom stanja i obezbjeđenja uslova za nastavak rada Gradske apoteke "Vasa Pelagić", javio se samo jedan zainteresovani kupac koji je prihvatio sve uslove navedene u javnom pozivu.

Načelnik opštine Savo Kasapović kaže da je apoteka "Bojanović" iz Teslića prihvatila da izmiri obaveze gradske apoteke oko milion maraka i preuzme obaveze prema zaposlenima u toj ustanovi. Kasapović kaže, da Bojanović ima podršku i saglasnost najvećih povjerilaca i da vjeruje da će gradska apoteka ubrzo početi normalno da funkcioniše, kao i tri terenske apoteke, što je takođe bio jedan od uslova javnog poziva.Kasapović je naglasio da će sve oba veze prema radnicima biti izvršene i ukoliko neko bude proglašen tehnološkim viškom, biće rješavan po zakonu, uz sva prava predviđena zakonom. Apoteka "Vasa Pelagić" biće četvrti objekat ove namjene u Tesliću u lancu apoteka "Bojanović".

Kasapović je naglasio da će sve oba veze prema radnicima biti izvršene i ukoliko neko bude proglašen tehnološkim viškom, biće rješavan po zakonu, uz sva prava predviđena zakonom. Apoteka "Vasa Pelagić" biće četvrti objekat ove namjene u Tesliću u lancu apoteka "Bojanović".

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.