Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Sportska dvorana spremna za otvaranje

Sportska dvorana u Tesliću, čija je gradnja počela prije deset godina i u koju je uloženo gotovo 7.000.000 maraka, uskoro će biti otvorena.

Ovo je rekao načelnik opštine Teslić Savo Kasapović i dodao da je prethodnih dana komisija ministarstva za tehnički prijem konstatovala da su svi nedostaci otklonjeni.

– Nadamo se da ćemo poslije ekonomske krize uspjeti da prodamo ili izdamo u zakup poslovne prostore koji se nalaze u dvorani. Cilj je da se na taj način počne vraćati novac koji smo uložili u ovaj projekat – rekao je Kasapović.

 

On je dodao da sportski dio dvorane obuhvata oko 2.000 kvadrata i da je neophodno osmisliti koncept najrentabilnije upotrebe.

– Dvorana će za opštinu Teslić značiti mnogo u kulturnom i sportskom smislu, jer će se povećati brojni sadržaji. Osim toga ovaj objekat je važan i u turističkom smislu, ako se uzme u obzir blizina Banje Vrućice – istakao je Kasapović.

 

On je dodao da je teslićka skupština donijela Odluku o formiranju Javnog preduzeća Sportski centar "Radolinka" i da će na nekoj od narednih zasjedanja SO Teslić, biti formirani rukovodstvo i organi upravljanja ovim objektom.

 

Od ovog preduzeća se očekuje da obezbijedi veći dio prihoda neophodnih za funkcionisanje, kako bi troškovi iz budžeta opštine bili što manji, što u ovom trenutku nije moguće.

 

(glassrpske)

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.