Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Stranci nagrnuli u Banju Vrućicu

Sve više inostranih gostiju pokazuje interes za odmor u Banji Vrućici i u toku su razgovori sa agencijama iz Rusije, Saudijske Arabije i Katara koje su zainteresovane da organizuju dolazak iz tih zemalja, rekao je direktor Zdravstveno-turističkog centra Banja Vrućica Dragan Bogdanić.

Bogdanić je rekao da je u Banji Vrućici ove godine značajno povećan broj gostiju iz zemalje regije kao što su Hrvatska i Slovenija.

 

 

"Preduzimaju se i aktivnosti na ozbiljnijem izlasku na zapadnoevropsko tržište. Uradili smo dosta, ali ovo je oblast gdje se stalno moraju pratiti potrebe savremenog tržišta i uvijek nešto planirati i graditi s ciljem poboljašanja usluga", ističe Bogdanić.

On je naglasio da su i ove godine u Banji Vrućici nastavili investiranje, te da je izgradnja manje sportske dvorane pri kraju, kao i zamjena asvaltnih površina na oko 5 000 metara kvadratnih u krugu centra.

U Banji Vrućici nabavljen je i jedan ultrazvučni aparat što, prema riječima Bogdanića, omogućava da se u Banji radi kompletna neinvazivna kardiološka dijagnostika.

Bogdanić naglašava da je planirano da počne rekonstrukcija prostora fizikalnih terapija u šta će biti uložena značajna sredstva. 

"Moramo obezbijediti još pratećih sadržaja za sport, rekreaciju i ostalo da bi se velnes centar koristio u još većem kapacitetu. Uradićemo i dva teniska terena i još neke stvari da bi uslovi boravka bili što sadržajniji", kaže Bogdanić.

 

(Nezavisne)

 

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.