Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Teslić dočekao fudbalere Italije

Na inicjativu jednog od vijećnika Provinicje Di Belluno a u okviru  potpisanog Protokola o saradnji  između opštine Teslić  i  ove italijanske Provincije, u Tesliću je održana jedna lijepa prigodna sportska manifestacija. Početkom juna,  organizovan je susret fudbalskih klubova iz Provincije Di Belluno (U.S.D CASTION) i opštine Teslić (FK„PROLETER“).
 
U predivnom  dekoru stadiona „Proleter“ u Tesliću, odigrana je fudbalska utakmica između juniorskih ekipa, generacija 1991/92.

 

Gosti iz Italije, zajedno sa igračima, navijačima i predstavnicima kluba,  boravili su u kompleksu ZTC „Banja Vrućica“. Dočekao ih je načelnik Opštinskog odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Stipo Ćosić i  koordinator  Projekta za saradnju g-đa Koviljka Špirić. Uz ugodno druženje sportskih klubova i njihovih simpatizera, oni su gostima omogućili da se upoznaju sa turističkim, kulturnim i prirodnim potencijalima opštine Teslić. Ovom prilikom, odmah je dogovoreno i uzvratno gostovanje FK „Proleter“. Troškove  boravka  FK „Proleter“ u Italiji  obezbijediće prijateljski  klub iz Italije, uz podršku Provinicje Di Belluno.

U smislu što kvalitetnije saradnje u sektoru sporta,kulture i društvenih djelatnosti  opštine Teslić i Provincije Di Belluno osnovan je  i Organizacioni odbor  u čijem sastavu su:

1. G. Žarko Jovičić, g. Marin Rašić i  g. Miro Jauševac –ispred  FK „PROLETER“,

2. G. Stipo Ćosić, načelnik Opštinskog odjeljenja za privredu  i društvene djelatnosti,

3. G. Zlatko Škrebić,  Animator kulturnih aktivnosti,   i

5. G-đa  Koviljka Špirić, Predstavnik kancelarije za koordinaciju.

 

Active Image

 

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.