Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Umjesto da preda fotelju Pavlović otišao na odmor

Savo Kasapović, novoizabrani načelnik opštine Teslić, juče nije mogao da preuzme svoju novu dužnost jer je njegov prethodnik Rade Pavlović otišao na godišnji odmor.

Naime, kada je Kasapović prvog radnog dana u sedmici došao na primopredaju zaposleni u teslićkoj opštini saopštili su mu da je Pavlović do Nove godine na odmoru i da on ne može preuzeti dužnost.

"Dobio sam ovlaštenje od Izborne komisije BiH da preuzmem dužnost od bivšeg načelnika opštine Pavlovića. Međutim, to nije bilo moguće jer je on, ni manje ni više, od danas otišao na godišnji odmor i to do Nove godine", kazao je Kasapović.

 

On je dodao da je ipak zahvaljujući sertifikatu koji ima uspio da uđe u kancelarije namijenjene načelniku opštine i već otpočeo s planom rada koji će doprinijeti razvoju opštine kao što je obećao u predizbornoj kampanji.

 

"Da mi je neko pričao da se takvo nešto bilo gdje na svijetu dešava, ne bih mu povjerovao. Ma, da nije tragično bilo bi komično, mada siguran sam da ima onih koji će se nasmijati kada čuju za ova dešavanja u našoj opštini. Nevjerovatno je da jedan čovjek kalibra Radeta Pavlovića ne smogne snage i stojički podnese svoj poraz", kazao je Kasapović.

 

Rade Pavlović, pak, tvrdi da je Kasapovića čekao od sedam do 8.18 ali da se ovaj nije pojavio, pa je zbog privatnih obaveza otišao.

 

"On je bio moj zamjenik i ne znam šta sada ima da preuzima dužnost od mene. Čekao sam ga i nije došao. Ne mogu ja njega po ulici tražiti", kazao je Pavlović.

 

(glassrpske)

0 Коментарa

Још нема коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.